“Nydelig indisk mat”

Benares Indisk Restaurant and Bar
Vurdert som nr. 10 av 2 112 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Det punjabske kjøkkenet Familien Singh, som driver Benares Restaurant kommer fra den nordindiske delstaten Punjab, med kjærlighet for krydder og mat. Selve restauranten menyen består av retter fra hele India, men bak all den matgleden står det et punjabske kjøkken midt i Oslo. Dette kjøkkenet kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker, urter og friske råvarer.
Anmeldt 28. oktober 2018

Benares skuffet ikke. Nydelig indisk mat og kan sterkt anbefale restauranten. Vi var fem personer som alle valgte forskjellige retter, og alle sammen var strålende fornøyd. Overraskende at det var så få personer der til lunsj.

Takk, Age F

Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Endelig en Indisk restaurant i Norge med smak av India. Fantastisk service av meget hyggelige ansatte helt fra vi gikk inn døra og til vi forlot. Vi var 2 par som delte en miks av startere anbefalt av servitør. Dette var en god start på en gastronomisk opplevelse. Hovedrettene var curry med kylling, en med biff, en med lam og en med fisk. Alle fire rettene var perfekt tilberedt. Min kone og jeg ba om sterk mat og i forhold til India og England vil jeg si at det var medium sterkt. Men det var til gjengjeld så godt at vi valgte å ikke be om ekstra Chili.
Vi hadde bestilt bord kvelden før og det er jeg glad for. Restauranten var full bortsett fra vårt reserverte 4 manns bord. Pris nivået var også en positiv overraskelse.
En litt enkelt men koselig innredet restaurant med suveren service og fantastisk mat. Denne anbefaler jeg på det sterkeste.

1  Takk, Flytore
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var 12 stykker med jobben. Ba dem å lage 14 retter av ulike ting slik at vi kunne dele. De lagde veldig bra kombinasjoner og maten smakte utrolig godt. Selv om det var mange retter og restauranten var ganske full, kom maten rask og servicen var veldig bra. Alle servitørene var veldig hyggelige, høflige og hjelpsomme. Det eneste negative var at kjøtt rettene kunne ha hatt litt mer kjøtt i seg :-)

1  Takk, FarnazAr
Anmeldt 16. oktober 2018

Vi var meget fornøyd med maten. Sausen var som sagt nydelig. Men har nok smakt bedre indisk mat her i Oslo.

Dato for besøk: august 2018
Takk, AGV-Bergen
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Gikk tilfeldigvis forbi Benares restaurant, besøkte ei venninne i Oslo. Vi hadde tenkt å spise indisk mat, så det passet perfekt. Ikke vært der tidligare. Ble ikke skuffet. Ble møtt av hyggelig servitør og spiste kjempegod mat. Drar gjerne tilbake neste gang jeg er i Oslo.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, CaritaEK

Reisende som så på Benares Indisk Restaurant and Bar, så også på

Har du vært i Benares Indisk Restaurant and Bar? Del dine erfaringer!