Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat i indisk ambiente”

Benares Indisk Restaurant and Bar
Få mat levert
Vurdert som nr. 21 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 56
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Det punjabske kjøkkenet Familien Singh, som driver Benares Restaurant kommer fra den nordindiske delstaten Punjab, med kjærlighet for krydder og mat. Selve restauranten menyen består av retter fra hele India, men bak all den matgleden står det et punjabske kjøkken midt i Oslo. Dette kjøkkenet kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker, urter og friske råvarer.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Jeg er veldig glad i krydret mat men det må ikke blir for spicy. Derfor bestilte jeg uten meny. Jeg fikk en lammegryte med en nydelig krydret saus. Betjening var snill og høflig.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 814sannev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (486)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

97101 av 486 anmeldelser

Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Kan anbefales på det sterkeste! Super kundeservice og ikke minst fenomenalt god mat! Dette er rett og slett det beste indiske måltidet jeg har hatt. Ølen var også knall, Taj Mahal. Prisen var også fin

Dato for besøk: november 2018
Takk, fredrikb827
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Vi reserverte bord på Benares en lørdagskveld. Vi ble tatt imot av en middels hyggelig hovmester, og ble deretter sittende en halvtime før bestillingen ble tatt, av en fantastisk avvisende kelner. Maten var ok, men atmosfæren og kundebehandlingen såpass elendig at vi anbefaler å heller besøke noen av Oslos andre indiske restauranter.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, StianN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Vi gikk tilfeldigvis forbi og ønsket å spise indisk mat.
Veldig god service og tilrettelegging ifht allergier. Fantastisk god mat, som ble servert veldig kjapt etter bestilling.
Drar gjerne tilbake ved en senere anledning!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 588anetteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

En tur til hovedstaden for å se teater. Etter en del vandring var vi klare for middag før teaterforestilling en. Vi falt for indisk mat. Venstres var et godt valg. Rask servering fra vennlige kelnere. God varm mat akkurat passe krydret for vår gane. Velsmakende og bra mengde med mat. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Gwaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Benares Indisk Restaurant and Bar, så også på

 

Har du vært i Benares Indisk Restaurant and Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din