“Herlig kveld på Bernares”

Benares Indisk Restaurant and Bar
Vurdert som nr. 15 av 2 122 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Det punjabske kjøkkenet Familien Singh, som driver Benares Restaurant kommer fra den nordindiske delstaten Punjab, med kjærlighet for krydder og mat. Selve restauranten menyen består av retter fra hele India, men bak all den matgleden står det et punjabske kjøkken midt i Oslo. Dette kjøkkenet kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker, urter og friske råvarer.
Anmeldt 25. september 2024

vi fikk servert nydelig mat av herlige ansatte! En perfekt kveld for sammenkomst med venner og kollegaer. Anbefaler på det sterkeste at alle besøker restauranten!

Dato for besøk: september 2024
    • Atmosfære
Takk, Beate B
Benares Indisk Restaurant and Bar AS, Owner på Benares Indisk Restaurant and Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3 uker siden

Thank you so much for visiting us. We are so happy to serve you again😊😊🙏🙏🙏

Anmeldt 8. april 2024 via mobile enheter

Koselig restaurant med plass til mange, der personalet bryr seg om gjestene sine.
De tar kontakt med deg på en avslappet og naturlig måte, gjør at man får lyst til å komme igjen snart.
Maten: Rause porsjoner, servert på delikat vis, smakte herlig, langt over ‘standard’ indisk mat. Valget vårt denne gangen falt på Chicken Garlic Tika.
Vi avrundet med is, jordbær og ørlite karamellsaus. Og god kaffe. WOW, ikke behov for mer mat i dag!
Husk å regitrere deg som Loyalty kunde, det lønner seg.
For: Du kommer garantert snart silbake igjen når du har vært her en gang.
Bonus: For meg som synshemmet var det deilig å få isen servert i skål - iskuler på flat tallerken er ingen vinner når du har nedsatt syn, og neppe ellers heller.

Dato for besøk: april 2024
Takk, SynsIT
Benares Indisk Restaurant and Bar AS, Owner på Benares Indisk Restaurant and Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. april 2024

Thank you so much for visiting us and taking your time for sharing your experience. Welcome back again 😊😊😊🙏🙏🙏

Anmeldt 5. april 2024 via mobile enheter

Ny uerfaren servitør? Kort fortalt;
Skjønte ikke hva sparkling water var, selv om hun snakket engelsk. Vi måtte be henne om å tørke av bordet før vi skulle bestille dessert. Vi bestilte to kaffe Avec, men hun kom med en. Maten var god, men servicen var ikke bra. Hun gjorde så godt hun kunne, men de burde ha en backup hun kunne støtte seg til.

Dato for besøk: april 2024
1  Takk, Mette S

Thank you for visiting us and sharing your experience your feedback will help us to improve our service. Highly appreciated for your feedback. Welcome back again😊😊🙏🙏🙏

Anmeldt 24. mars 2024 via mobile enheter

En fantastisk matopplevelse. Beste vi har blitt servert når det gjelder indisk mat. Hyggelig betjening og fint lokale.

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, 263ruts

Thank you so much for visiting us and we are happily to know that you are satisfied with our food and service. Welcome back again 😊😊😊🙏🙏

Anmeldt 17. februar 2024 via mobile enheter

Veldig god mat og rolig atmosfære.sentralt i Oslo.Koselige lune omgivelser.Hyggelige og rolige servitører.God indisk øl og vin

Dato for besøk: februar 2024
1  Takk, Marina N
Benares Indisk Restaurant and Bar AS, Owner på Benares Indisk Restaurant and Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mars 2024

Thank you for visiting us we are so happy that you are satisfied with our food , service and environment. Thank you so much for sharing your experience. Welcome back again 😊😊😊🙏🙏🙏

Reisende som så på Benares Indisk Restaurant and Bar, så også på

Har du vært i Benares Indisk Restaurant and Bar? Del dine erfaringer!