Liten meny men veldig godt. God vin til maten, anbefalt av flott betjening og god service. Koselig lokaler.
41–45 av 134 anmeldelser
Vi var der på middag. Fikk god service hele veien. Fikk anbefalt en rødvin som passet ypperlig til maten. Maten i seg selv var også veldig god. Fint lokale og fin stemning. Vi kommer til å dra tilbake!
Fin restaurant. Vi hadde en hyggelig brunch på en lørdags formiddag. Veldig fullt, så lurt å bestille bord. Anbefales.
Vi var tre til middag og spiste som anbefalt hamburgeren alle tre. Meget god kvalitet/smak! Svært hyggelig og serviceinnstilt betjening. Fin bakgrunnsmusikk. Flott lokale rett ved Utenriksdepartementet.
Anbefales
Tusen takk for fin omtale:) velkommen tilbake til oss på Miss Sophie
Vi hadde booket bord her for lunsj, mye ut fra bildene av stedet. Og vi ble ikke skuffet :-). Lokalene er veldig stilfullt innredet, i duse fine farger og myke tekstiler. Riktig så lunt og behagelig. Når lunsjen også er veldig god, og servitørene over gjennomsnittet oppmerksomme, blir det full pott fra meg. Beliggenheten er sentral, like ved slottsparken.