Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tja”
Anmeldelse av Miss Sophie Restaurant

Miss Sophie Restaurant
Vurdert som nr. 196 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 6 - USD 35
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 29. november 2018

Servicen er forholdsvis god, selv om det kan gå litt tregt mellom rettene hvis man er mange. Utvalget på menyen er også meget begrenset når man kommer i en gruppe. Det kan også bli veldig trangt.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, BGK190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (134)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3842 av 134 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Maten var helt upåklagelig. Virket som personalet som tok imot oss var litt sure / slitne, men servitøren ved bordet var stort sett hyggelig og hvertfall effektiv. Kult lokale og kul bakgrunnsmusikk. Deilig med litt freshe produkter en kan låne seg på toalettene.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, G9921RJjulieb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Min mann og jeg skulle ta en drink for å se på m menyen i den hensikt å komme tilbake en dag til middag. Et glass Chardonnay - billigste hvitvin på glass kostet kr 145 - og det var 1,5 cl. Synes ikke det går an. Drakk istedet en cognac som var mye mindre dyr. Betjeningen var KJEMPEHYGGELIGE. MEN - synes ikke at man kan ta kr 145 for en rimelig vin og skjenke 1,5 cl i glasset. VI KOMMER ALDRI MER TILBAKE. Hilsen Elisabeth og Lars Petter

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Tebasi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Liten meny men veldig godt. God vin til maten, anbefalt av flott betjening og god service. Koselig lokaler.

Dato for besøk: november 2018
Takk, humla51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var der på middag. Fikk god service hele veien. Fikk anbefalt en rødvin som passet ypperlig til maten. Maten i seg selv var også veldig god. Fint lokale og fin stemning. Vi kommer til å dra tilbake!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, kaia80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Miss Sophie Restaurant, så også på

 
Oslo, Østlandet
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Miss Sophie Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.