Etter å ha passert Miss Sophie en gang i vår, og tittet inn på interiøret, bestemte jeg meg for at dette stedet skulle avlegges et besøk. Nå søndag ble det endelig tid og anledning til dette.
Stilen er moderne og varm, med fargeglade stoler og fint interiør. Ikke så stort som jeg så for meg, men lekkert. Vi var fire stykker i følget, og fikk et fint vindusbord. Ikke noe sted å henge yttertøy, men vinduskarmen fikk duge. Vi hadde bestilt bord på forhånd da dette stedet er veldig populært, spesielt i helgene da de tilbyr brunsj.
Vi har en vegetarianer i familien, så menyen hadde vi sjekket opp på forhånd. Brunsjen har et rikt utvalg. Selv om det var søndag valgte to av oss en drink før maten. Baren som møter deg når du kommer inn i lokalet er innbydende og fin, og mange velger nok å prøve en av de fristende drinkene. Jeg tok en elderflower (hyllebær) spritz, og min datter tok en Moscow mule. Begge var meget gode. Til mat valgte vi alle ulike retter, vi hadde chiapudding, avocado slider, fries, hamburger, egg Benedict, croissant med eggerøre, chevre salat og pannekaker med blåbærkrem. Alt vi fikk var kjempegodt. Servicen var også god. Hyggelige servitører som fulgte opp bordet under hele måltidet.
Dette er et sted som har størst «nedslagsfelt» hos unge voksne damer, og er nok flittig brukt som møtested for mange som skal videre ut på byen. Denne søndagen var det flere menn enn de to i vårt følge inne i restauranten, men de er helt klart i mindretall.
Vi kommer tilbake.