Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig brunsj.”
Anmeldelse av Miss Sophie Restaurant

Miss Sophie Restaurant
Vurdert som nr. 187 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 7 - USD 41
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Etter å ha passert Miss Sophie en gang i vår, og tittet inn på interiøret, bestemte jeg meg for at dette stedet skulle avlegges et besøk. Nå søndag ble det endelig tid og anledning til dette.

Stilen er moderne og varm, med fargeglade stoler og fint interiør. Ikke så stort som jeg så for meg, men lekkert. Vi var fire stykker i følget, og fikk et fint vindusbord. Ikke noe sted å henge yttertøy, men vinduskarmen fikk duge. Vi hadde bestilt bord på forhånd da dette stedet er veldig populært, spesielt i helgene da de tilbyr brunsj.

Vi har en vegetarianer i familien, så menyen hadde vi sjekket opp på forhånd. Brunsjen har et rikt utvalg. Selv om det var søndag valgte to av oss en drink før maten. Baren som møter deg når du kommer inn i lokalet er innbydende og fin, og mange velger nok å prøve en av de fristende drinkene. Jeg tok en elderflower (hyllebær) spritz, og min datter tok en Moscow mule. Begge var meget gode. Til mat valgte vi alle ulike retter, vi hadde chiapudding, avocado slider, fries, hamburger, egg Benedict, croissant med eggerøre, chevre salat og pannekaker med blåbærkrem. Alt vi fikk var kjempegodt. Servicen var også god. Hyggelige servitører som fulgte opp bordet under hele måltidet.

Dette er et sted som har størst «nedslagsfelt» hos unge voksne damer, og er nok flittig brukt som møtested for mange som skal videre ut på byen. Denne søndagen var det flere menn enn de to i vårt følge inne i restauranten, men de er helt klart i mindretall.
Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (134)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 134 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Jeg har allerede vært på Miss Sophie to ganger og jeg anbefaler det på det sterkeste! Alltid god service og verdi for pengene!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 614sapira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Lørdagsbrunsjen er ofte fullbooket, så anbefaler å bestille bord god tid i forveien. Personalet er hyggelig og rask ved å ta oss i mot ved ankomst. En innbydende meny, men smakene skuffer noe. Helt ok ift pris. Til tross for dette kommer jeg nok tilbake, men restauranten kan helt klart gjøre noen justeringer for at det skal bli enda bedre. Pluss for at de har gode glutenfrie alternativer.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 253kinep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Sjarmerende sted med stilig innredning og hyggelig betjening. Savner imidlertid at det ikke kommer noe brød/smør på bordet når man venter på maten. Pasta med trøffelsaus var svært god. Det var også røyen, men her kunne tilbehøret vært noe mer krydret. Sjokoladedesserten var en liten skuffelse - fremsto som litt for søtlig, mens tiramisuen kunne hatt noe mer fuktighet. Pluss for presskannekaffe.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, EllenChr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2020 via mobile enheter

Lite imponerende sted. Vi skulle spise brunch på søndagen, bord bestilt til kl 16.30. Lite profesjonell servitrise fortalte at kjøkken stenger kl 17, da må vi bestemme oss fort alt som vi skal ha. Noen som bestilte rett og ønsket varmt pannekake som dessert fikk derfor alt samtidig. Jeg bestilte avokado slider, som var liten, ganske smakløs og kostet 125 kr. I tillegg «estragon og parmesanfries», som visste seg til å være feite vanlige pommes frites med litt tørr parmesan pulver på toppen.
Ville ikke anbefale dette stedet.
Finnes det nok gode steder i Oslo ellers.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 847grazynaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Miss Sophie Restaurant, så også på

 

Har du vært i Miss Sophie Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din