Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Røør på
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Bra ølsted med svært godt utvalg av øl. Vi var der fredag kveld og det var litt høy musikk(for vår smak) Fant en kul sofagruppe fra 70 tallet i et hjørne og der var det litt roligere. Ølutvalget var svært godt

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, Anniken F
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Dette var virkelig et godt sted for en som iik3 34 spesielt fan av industripils. Her var det mye forskjellig som brøt med renhetslovene. Jeg anbefaler nummer 14 og nummer 54. Ellers bør det nevnes at det er marginalt med servering, men det er bare å ta med seg mat utenifra.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, christianlomsdalen
Anmeldt 24. april 2018 via mobile enheter

Her har de veldig mye godt øl.
Med 60 sorter på fat og et godt utvalg på flaske gjør at her du garantert å finne noe godt som du liker.
Flink betjening som hjelper deg igjennom jungelen av alle ølsortene.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, erikbang
Anmeldt 26. februar 2018

60 forskjellige på tap sier det meste, og imponerende bredde både i øltyper og bryggerier, mest norske, men også internasjonale bryggerier.

Øl er dyrt i Norge, men prisnivået er ikke avskrekkende her. Og du får glass helt ned i 0,2 så her er det mulig å få smakt på masse forskjellig!

Er du glad i øl bør du ta en tur hit!...

Shuffelboard i 2.etg hvis du vil trimme litt mellom glassa ;-)

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Thomas W
Anmeldt 15. februar 2018

Dersom du vil prøve ut godt øl anbefaler jeg Røør på det sterkeste.
Behagelig atmosfære og god musikk. Også muligheter for å ta et par runder med shuffleboard i 2.etg

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, hermanskog