Bra utvalg av øl og mange shuffleboard baner. Men har aldri møtt en så frekk og nedlatende bartender før.
Besøkte RØØR ettermiddagen en lørdag i november.
Som ølnerd hadde jeg sett frem til å besøke dette stedet med 60 øl på tapp.
Lite visste jeg at han bak bardisken skulle ødelegge hele besøket så til de grader med sin ekstremt frekke og ufordragelige oppførsel.
Vi var et følge på fire, og vi merket fort at han bak disken ikke var av det hyggelige slaget, men det toppet seg da jeg spurte han om «hvilket bryggeri er det som har laget dette ølet da?».
Da kom han med et langt og frekt svar i verdens mest nedlatende og arrogante tone, som jeg ikke orker å gjenfortelle her.
De var lite gjester i lokalet, så det var ikke det at han var travelt opptatt med andre gjester heller.
Skal aldri besøke RØØR igjen.
Gjengen vår var fra 15 år til over 70! Vi åpnet døren og ble møtt av en god atmosfære og glade mennesker i alle aldre. Det var fantastisk å komme inn på et slikt «moderne» sted og ikke føle seg verken gammel eller fremmed. Baren er veldig hyggelig å sitte ved og den har et utrolig stort utvalg av godt øl - og dyktige og hjelpsomme bartendere som vet hva de holder på med. Fortell hva du liker og de finner det riktige ølet til deg😊 Vinutvalget er også variert og godt.
Toalettene er spennende og rene, det er det nok mange av gjestene som noterer seg.
I 2. etg var det stort sett fullt ved alle shuffleboarbene. Her oppe er det også en liten hyggelig bar.
De som ønsker en bar hvor man kan snakke sammen uten altfor høy og støyende musikk, og med stort utvalg av øl og vin, bør besøke Røør. Ta med venner til en sosial kveld i 2. etg. på Røør, ta en øl eller to - og spill shufffleboard! Det er gøy 😊
Er det mulig? Frekkere servitør har jeg faktisk ikke møtt før! Var innom lørdag 4 des. Fant en øl på Røørs meny på Untappd og viste frem denne til betjeningen bak disken og ba om denne. Svaret fremkalte en forvirret latter fra de som sto rundt meg. "Hvilket nummer har den, jeg får kink i nakken hvis jeg må snu meg hele tiden" (ølmenyen sto riktignok på en tavle bak betjeningen). En gruppe som kom ved baren rett etter meg fikk samme gretne svar fra samme betjening. De ble kjapt enig om at her var det noen som hadde en fryktelig dårlig dag på jobben og forlot stedet. Vår gruppe tok 1 øl og gikk...ser oss ikke tilbake!
Bra ølsted med svært godt utvalg av øl. Vi var der fredag kveld og det var litt høy musikk(for vår smak) Fant en kul sofagruppe fra 70 tallet i et hjørne og der var det litt roligere. Ølutvalget var svært godt
Dette var virkelig et godt sted for en som iik3 34 spesielt fan av industripils. Her var det mye forskjellig som brøt med renhetslovene. Jeg anbefaler nummer 14 og nummer 54. Ellers bør det nevnes at det er marginalt med servering, men det er bare å ta med seg mat utenifra.