God Mexicansk mat og service på det jevne. Fin uteservering med sol fra lunsj og utover. Anbefales!!
Vi var 6 stk som hadde bord lørdag kveld. Hyggelig sted, men måtte vente veldig lenge på å få bestilt drikke, og enda lenger på maten (godt over en time). Maten var god når den først kom.
Når vi ankom ble vi først stående 10 minutter ved inngangen i påvente av hovmesteren, til tross for at det var mye ledig kapasitet. Vi hadde på forhånd reservert bord men hun brukte lang tid på å finne frem til reservasjonen. Da vi endelig fikk bord og bestilte mat, tok det 1 time og 15 minutter før vi fikk maten servert. Det var umulig å få kontakt med servitørene for å bestille drikke eller andre ting. Vi følte oss ikke velkomne i det hele tatt. Tonen til de ansatte var uhøflig. Når maten først kom var den smakløs. Vi ba om regningen flere ganger før vi fikk den. Alt i alt: utrolig dårlig service og holdning, samt smakløs mat.
Vi valgte å ta et par drinker på dette stedet helt ytterst på Sørenga. Man må selv bestille drikke i baren og ta med ut ved bordene. Dette synes vi var litt dårlig. Etterhvert valgte vi å spise middag her, og maten smakte fortreffelig.
Dette var en hyggelig opplevelse!
Godt balansert mat og veldig godt fornøyd med servicen. Anbefales!