Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mat ok, service ekstrem dårlig”
Anmeldelse av Coyo

Coyo
Vurdert som nr. 926 av 1 566 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 4 - USD 48
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Maten var akkurat som man må forvente, helt middels. Servicen var ekstrem dårlig. Satt med en følelse av å kun være til bry

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Jan A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (304)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 304 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Servicen er nok noe av det værste jeg har opplevd i Oslo så langt. Servitørene er lite oppmerksom, glemmer å ta bestilling, glemmer å levere bestilling, og sist men ikke minst så tar det en evighet å få betalt. Helt ok mat, ikke verdt besøket.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 157aileenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

En fin restaurant med et flott estetisk interiør . Maten er helt Ok men ingen høydare. Smakte på stor sett alt på menyen bortsett fra salatene. Små porsjoner til en relativ stiv pris. Drinkene er gode, men man merker stor forskjell på hvem i baren som har laget de. Hyggelige servitører , blide og serviseminded . Flott beliggenhet med trolig en av Oslos største uteservering.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Turglad71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Grei mat i smak men den var kald og kjedelig. Ingen av rettene vi bestilte var spesielt gode og det var mat pr porsjon. Det burde minst bestilles 2 porsjoner pr pers.
I løpet av 1 1/2 time hadde vi seks forskjellige servitører. Ingen av de snakket norsk og ingen presenterte menyen. Det var også mye feil levering og surr. Vi fikk maten til noen andre og noen andre fikk ølen vår. Bestikket var møkkete og menyene var seige. Absolutt ikke et sted jeg vil anbefale videre og ikke et sted jeg skal tilbake.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Kathrine F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

Stedet du drar for ok mat, med dårlig service.
I løpet av den 1 1/2 timen vi var der, hadde vi hele 6 forskjellige servitører. Flere hadde null peiling på hva som skulle hvor. De leverte maten som var til et annet bord til oss, før de senere leverte vår øl til noen andre. Kun engelskspråklige servitører (for de som bryr seg om slikt).
Maten smakte helt grei, dog var det altfor lite mat i hver rett til en nokså stiv pris. Man må bestille 2 retter hvis man vil bli mett. I tillegg var den ene retten vi fikk kald.
For ikke å snakke om at bestikket vi fikk var møkkete (se bilde).

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, malinn793
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Coyo, så også på

 

Har du vært i Coyo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din