Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt skuffa..”
Anmeldelse av Coyo

Coyo
Vurdert som nr. 1 185 av 1 595 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 3 - USD 47
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 12. juli 2020

Utrolig fint lokale og lokasjon og de ansatte var hyggelige, men det var det som var bra. Maten var grei og drinkene var kjedelige, Margaritaen var alt for salt og spicy mojito smakte bare som en vanlig mojito. Vanskelig å tolke menyen da vi for hver rett måtte spørre servitøren om hvordan det serveres, og da får man raskt inntrykket av at det er veldig overpriset.
Total kostet det 1500 kr for 3 personer, som er mye når maten ikke var noe spesiell og vi heller ikke ble noe mette. Da bestille vi 3 drinker og 3 retter som vi delte. Vi måtte også til hente bestikk og servietter selv da betjeningen ikke tenkte på dette selv og at de var veldig fraværende etter serveringen.

Drar nok ikke hit igjen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Alexxic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (333)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 333 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020

Bestilte div retter. Dorinachos kom med halv smeltet ost og kalde sylta gulrøtter og paprika . Måtte sendes tilbake for å smelte/varme maten . Kelner som ryddet bordet feide matrester i fanget på min kone. Oi sorry ?? Spilte også så høy musikk at man nesten ikke kunne snakke sammen.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Knut S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Det er umulig å anmelde maten, for i dag slapp vi ikke inn pga sur mann i døra som hevdet at han ikke hadde bord til to ute, til tross for at vi så mange ledige bord uten bordreservasjon. Halve restauranten var i tillegg bord til fire der det kun satt to personer. En kelner prøvde å formidle at «joda, de hadde bord ute», men han ble bare hysjet på. I følge den sure mannen kunne de gi oss et bord inne. Siden det var fint vær svarte vi nei takk til tilbudet og sa at vi ville gå et annet sted. Vi fikk da bare et «javel» til svar. Vi dro til Tjuvholmen tapas og Festningen utebar i stedet og fikk både bord ute og upåklagelig service. Likte Coyo i fjor, men nå gidder jeg ikke ta turen ut på Sørenga flere ganger. Skjerpings!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sivmaris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Meget fin beliggenhet og lokale, men det stopper med det. Startet med guacamole som tydeligvis er en ferdiglaget røre dynket med lime. Egentlig ganske lik dip-guacamolen som man får kjøpt på dagligvarebutikk. Klarte ikke spise den opp engang.. Hovedrettene var heller ikke noe høydare. Alt smakte likt, kylling dynket i posekrydder. Oslos dårligste meksikanske..

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, GoPlaces487290
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

OK mat. Rot ved bestilling og dårlig service. Personale unngikk oss etter å ha rotet med bestillingen vår.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, hkontangen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Coyo, så også på

 

Har du vært i Coyo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din