“Litt skuffa..”
Anmeldelse av Coyo

Coyo
Vurdert som nr. 770 av 2 127 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Coyo er en autentisk meksikansk restaurant i hjertet av Oslo. Menyen inneholder alt vi elsker ved Mexico og all mat tilberedes av vår meksikanske kjøkkensjef, som presenterer solide og smakfulle retter. I baren finner du forfriskende, eksotiske drinker – og ikke minst autentisk tequila. Vårt mål er å gi deg den beste meksikanske maten i byen, i avslappende og sosiale omgivelser. Hos oss kan du tilbringe hyggelige og minnerike kvelder med venner og kollegaer.
Anmeldt 12. juli 2020

Utrolig fint lokale og lokasjon og de ansatte var hyggelige, men det var det som var bra. Maten var grei og drinkene var kjedelige, Margaritaen var alt for salt og spicy mojito smakte bare som en vanlig mojito. Vanskelig å tolke menyen da vi for hver rett måtte spørre servitøren om hvordan det serveres, og da får man raskt inntrykket av at det er veldig overpriset.
Total kostet det 1500 kr for 3 personer, som er mye når maten ikke var noe spesiell og vi heller ikke ble noe mette. Da bestille vi 3 drinker og 3 retter som vi delte. Vi måtte også til hente bestikk og servietter selv da betjeningen ikke tenkte på dette selv og at de var veldig fraværende etter serveringen.

Drar nok ikke hit igjen.

1  Takk, Alexxic

Anmeldt 10. juli 2020

Bestilte div retter. Dorinachos kom med halv smeltet ost og kalde sylta gulrøtter og paprika . Måtte sendes tilbake for å smelte/varme maten . Kelner som ryddet bordet feide matrester i fanget på min kone. Oi sorry ?? Spilte også så høy musikk at man nesten ikke kunne snakke sammen.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Knut S
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Det er umulig å anmelde maten, for i dag slapp vi ikke inn pga sur mann i døra som hevdet at han ikke hadde bord til to ute, til tross for at vi så mange ledige bord uten bordreservasjon. Halve restauranten var i tillegg bord til fire der det kun satt to personer. En kelner prøvde å formidle at «joda, de hadde bord ute», men han ble bare hysjet på. I følge den sure mannen kunne de gi oss et bord inne. Siden det var fint vær svarte vi nei takk til tilbudet og sa at vi ville gå et annet sted. Vi fikk da bare et «javel» til svar. Vi dro til Tjuvholmen tapas og Festningen utebar i stedet og fikk både bord ute og upåklagelig service. Likte Coyo i fjor, men nå gidder jeg ikke ta turen ut på Sørenga flere ganger. Skjerpings!

1  Takk, sivmaris
Anmeldt 9. juli 2020

Meget fin beliggenhet og lokale, men det stopper med det. Startet med guacamole som tydeligvis er en ferdiglaget røre dynket med lime. Egentlig ganske lik dip-guacamolen som man får kjøpt på dagligvarebutikk. Klarte ikke spise den opp engang.. Hovedrettene var heller ikke noe høydare. Alt smakte likt, kylling dynket i posekrydder. Oslos dårligste meksikanske..

1  Takk, GoPlaces487290
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

OK mat. Rot ved bestilling og dårlig service. Personale unngikk oss etter å ha rotet med bestillingen vår.

1  Takk, hkontangen

Reisende som så på Coyo, så også på

Har du vært i Coyo? Del dine erfaringer!