Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ventet i likhet med andre i over en time på maten.”
Anmeldelse av Coyo

Coyo
Vurdert som nr. 1 073 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 3 - USD 45
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Ventet over 1 time på maten. Skuffende "hovedretter", der de "friterte" lefsene var mer bløt enn crispy. Virket ikke som de ansatte brydde seg noe om servicen, der vi selv måtte spør om å få noen som helst slags form for kompenasjon. Etter å ha forhørt seg med lederne fikk vi en rabatt på 10%. Latterlig dårlig håndtert, bordet ved siden av ventet også i over en time på maten, med ingen beklagelse. Sammenlignet med nylig nedlagte Taco Republica ville jeg heller tatt tacoen hjemme.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, L8291FZbenjaming
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (320)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 320 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en stressa opplevelse. Vanskelig å forstå menyen og hva en måtte velge av mat for å bli mette. Så var det vanskelig å huske hva som var bestilt. Vi var 11 stk. I tillegg ble noe av maten glemt, og dermed måtte vente. Forholdsvis dyrt. Og veldig mye lyd.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, st_lee2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Utrolig fint lokale og lokasjon og de ansatte var hyggelige, men det var det som var bra. Maten var grei og drinkene var kjedelige, Margaritaen var alt for salt og spicy mojito smakte bare som en vanlig mojito. Vanskelig å tolke menyen da vi for hver rett måtte spørre servitøren om hvordan det serveres, og da får man raskt inntrykket av at det er veldig overpriset.
Total kostet det 1500 kr for 3 personer, som er mye når maten ikke var noe spesiell og vi heller ikke ble noe mette. Da bestille vi 3 drinker og 3 retter som vi delte. Vi måtte også til hente bestikk og servietter selv da betjeningen ikke tenkte på dette selv og at de var veldig fraværende etter serveringen.

Drar nok ikke hit igjen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Alexxic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Bestilte div retter. Dorinachos kom med halv smeltet ost og kalde sylta gulrøtter og paprika . Måtte sendes tilbake for å smelte/varme maten . Kelner som ryddet bordet feide matrester i fanget på min kone. Oi sorry ?? Spilte også så høy musikk at man nesten ikke kunne snakke sammen.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Knut S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Det er umulig å anmelde maten, for i dag slapp vi ikke inn pga sur mann i døra som hevdet at han ikke hadde bord til to ute, til tross for at vi så mange ledige bord uten bordreservasjon. Halve restauranten var i tillegg bord til fire der det kun satt to personer. En kelner prøvde å formidle at «joda, de hadde bord ute», men han ble bare hysjet på. I følge den sure mannen kunne de gi oss et bord inne. Siden det var fint vær svarte vi nei takk til tilbudet og sa at vi ville gå et annet sted. Vi fikk da bare et «javel» til svar. Vi dro til Tjuvholmen tapas og Festningen utebar i stedet og fikk både bord ute og upåklagelig service. Likte Coyo i fjor, men nå gidder jeg ikke ta turen ut på Sørenga flere ganger. Skjerpings!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sivmaris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Coyo, så også på

 

Har du vært i Coyo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din