Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat og hyggelig service”
Anmeldelse av Coyo

Coyo
Vurdert som nr. 1 067 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 3 - USD 45
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod meksikansk mat laga fra bunnen og meget hyggelig og serviceinnstilt personale. Fin billighet med kveldssol og utsikt over havet,

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Asemiriam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (320)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 320 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Skjønner virkelig ikke mange av disse anmeldelsene jeg leser her. Maten var helt fantastisk, skikkelig meksikansk, veldig greie priser for såpass god mat, mye gode drinker og svært hyggelig atmosfære.

Om det er noe jeg skal peke ut så var servitørene litt lite ved bordet, men for oss var ikke det noe problem da vi bare tar tak i dem så fort vi evt trengte dem.

Vi hadde 11 retter og 10 drinker og kvitteringen landet på 3000kr. Syntes dette var helt topp da vi satt i nesten tre timer og koste oss hvert eneste sekund.

Anbefales på det sterkeste.

Ps: Om du tror du skal hit å spise fredagstacoen, så tar du rimelig feil!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, nichlasf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

God stemning og fin utsikt, men maten var ikke god. I tillegg så fikk du lite for pengene. Drikken var grei

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Y8706FCelizabetha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, men maten var helt midt på treet. Høy musikk, som servitør etterhvert dempet og mye liv. Et sted man bør dra med en vennegjeng fremfor romantisk middag. Minner litt om en meksikansk TGFI.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MartheMN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Ventet over 1 time på maten. Skuffende "hovedretter", der de "friterte" lefsene var mer bløt enn crispy. Virket ikke som de ansatte brydde seg noe om servicen, der vi selv måtte spør om å få noen som helst slags form for kompenasjon. Etter å ha forhørt seg med lederne fikk vi en rabatt på 10%. Latterlig dårlig håndtert, bordet ved siden av ventet også i over en time på maten, med ingen beklagelse. Sammenlignet med nylig nedlagte Taco Republica ville jeg heller tatt tacoen hjemme.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, L8291FZbenjaming
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Coyo, så også på

 

Har du vært i Coyo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din