Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, uoppmerksome servitører ”
Anmeldelse av Coyo

Coyo
Vurdert som nr. 1 183 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 4 - USD 48
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

God mat og fin beliggenhet. Men som flere skriver, ikke veldig imponerende service. Uoppmerksome og kjølige servitører enda det ikke er fullt. Vanskelig å få bestilt mat og mer drikke.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Sven_Osl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (335)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 335 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Nydelig plassering og gode drinker, men trekker veldig ned for dårlig service. Menyen er på engelsk, jeg spurte om en norsk meny og da så servitøren dumt på meg og lo... Skulle begynne å forklare menyen for meg på gebrokkent engelsk. Nå kan jeg lese engelsk, men jeg tenkte kanskje at da hadde gitt meg feil meny.

Maten var helt ok, men lunken og osten som var smeltet var kald. Den ene retten klarte vi ikke å spise engang, smakte ikke bra. Maten kom før drinkene, så lurte nesten på om den stod ferdig på kjøkkenet og derfor kald...

Fikk 2 vannglass på bordet, men aldri noe vann.

Det er små retter, så her bør man dra for å nyte sol, sjø, vin og nachos. Spis middagen et annet sted :)

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 551aninel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Vi var en gruppe på 8 personer som var i utdrikningslag. Skulle ha en hyggelig middag med drinker. Den dårlige servicen på stedet overskygget alt, da vi følte oss totalt oversett av servitørene. Ingen oppfølging etter maten var servert, ingen spørsmål om dessert eller videre bestillinger. Måtte sitte å vinke etter oppmerksomhet tilslutt. Veldig skuffende, da vi hadde gledet oss til denne middagen.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, Marimaribe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod meksikansk mat laga fra bunnen og meget hyggelig og serviceinnstilt personale. Fin billighet med kveldssol og utsikt over havet,

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Asemiriam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Skjønner virkelig ikke mange av disse anmeldelsene jeg leser her. Maten var helt fantastisk, skikkelig meksikansk, veldig greie priser for såpass god mat, mye gode drinker og svært hyggelig atmosfære.

Om det er noe jeg skal peke ut så var servitørene litt lite ved bordet, men for oss var ikke det noe problem da vi bare tar tak i dem så fort vi evt trengte dem.

Vi hadde 11 retter og 10 drinker og kvitteringen landet på 3000kr. Syntes dette var helt topp da vi satt i nesten tre timer og koste oss hvert eneste sekund.

Anbefales på det sterkeste.

Ps: Om du tror du skal hit å spise fredagstacoen, så tar du rimelig feil!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, nichlasf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Coyo, så også på

 

Har du vært i Coyo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din