“Nærme avholdspar 🤭”

Vurdert som nr. 1 039 av 2 106 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Hadde sett oss ut en drink de hadde på menyen og gledet oss til endelig å få stilt tørsten med noe vi ikke får tak i på landet der vi bor. Men akk nei, til tross for ledig plass i baren og mange ledige bord ville de ikke slippe oss inn. Ville trolig sittet der 15 min men akk nei. Lover å ikke komme tilbake.

1  Takk, Tveitkaseth

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Topp karakter på mat, service og atmosfære. Kan absolutt anbefales. Spennende drinker, fint ute og inne og på do!

Takk, elisabethlR5174HI
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Veldig gode drinker!! Anbefaler Margarita med pasjonsfrukt og Mexican pornstar. Og god service! Og de beste tortillas og guacamole. Flott utsikt til Opra og Munch-museet.

Takk, 833sirir
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Åpent og flott kjøkke, maten var utrolig smakfull. Service på serveringen er godt over normalen. Anbefalingene som ble gitt var gode og vi hadde en strålende opplevelse

Takk, Vidar B
Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Disse har tapt seg. Coyo var helt fantastisk før. God mat til en god pris. Nå derimot, helt ok mat til en dyr penge. Servicen er ikke god, man blir ikke sett eller tatt vare på. Tydelig at de vil at man skal fort inn og fort ut.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, susannel502

Reisende som så på Coyo, så også på

Har du vært i Coyo? Del dine erfaringer!