“Herlig sommerkveld med litt treg service”
Anmeldelse av Coyo

Coyo
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 21. august 2022

Vi hadde en herlig sommerkveld på uteserveringen til Coyo. God mat, gode drinker og herlig guacamole. Minner om meksikansk mat fra California/Mexico og alt til en hyggelig pris. Lite minus siden servitøren glemte flere av tingene vi har bestilt. Alt i alt en herlig kveld.

Takk, JonasF304

Anmeldt 17. august 2022

Fin beliggenhet, gode drinker og god mat! Litt treg service som manglet det lille ekstra. Kom ikke og spurte om påfyll på drikke. Vi ønsket at restauranten bare skulle sette sammen en sharing meny til oss (vi var 8 voksne), men det var visst ikke så lett, så endte med å gjøre det selv etter litt frem og tilbake.

Maten var veldig god!

Et lite tips om å ha noen form for solskjerming. Vi satt inne på en solfylt dag og meste av selskapet satt med solbriller da vi fikk solen rett i øynenen mye av kvelden. Ellers fin plass!

Takk, marianneaa78
Anmeldt 16. august 2022 via mobile enheter

To av tre i selskapet ble kraftig matforgiftet etter FLAUTAS DE RES, Sprø taco fylt med okse. Betjeningen beklaget, men det var alt de kunne gjøre.

Takk, Vibeke74
Anmeldt 12. august 2022 via mobile enheter

Elendig service! Alt tar lang tid og virker ikke som de er interessert i å selge noe. Maten var ok, men veldig små porsjoner. Spurte servitøren hvor mange retter vi måtte bestille, men hun sa at en holdt og ga oss ikke tips om å bestille noe sideretter. Ingen av oss ble mette. Og kyllingen med sjokoladesaus var ikke god. Fin lokasjon og fine lokaler. Kommer ikke tilbake.

Takk, SigridLer
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

God mat, elendig service. Tok litt tid før vi fikk drikke, og maten kom ikke så lenge etter det, men etter at vi fikk maten ble vi stort sett ignorert. Fikk omsider kontakt med servitøren, som forsåvidt var hyggelig, og bestilte en runde til med drinker og dessert. Desserten kom etter ca 40 min, dog bare halvparten av det vi bestilte, og drinkene fikk vi aldri selv om de var ført opp på regningen. Kaotisk opplegg, men maten var veldig god.

Takk, thomashG5904NN

Reisende som så på Coyo, så også på

Har du vært i Coyo? Del dine erfaringer!