“Føle meg rett hjemme i Latin Amerika”
Anmeldelse av Coyo

Coyo
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Coyo er en autentisk meksikansk restaurant i hjertet av Oslo. Menyen inneholder alt vi elsker ved Mexico og all mat tilberedes av vår meksikanske kjøkkensjef, som presenterer solide og smakfulle retter. I baren finner du forfriskende, eksotiske drinker – og ikke minst autentisk tequila. Vårt mål er å gi deg den beste meksikanske maten i byen, i avslappende og sosiale omgivelser. Hos oss kan du tilbringe hyggelige og minnerike kvelder med venner og kollegaer.
Anmeldt 8. mars 2024 via mobile enheter

Nydelig atmosfære, mat og opplevelse. Og servitøren vår Jwan var super hyggelig og flink! Kommer absolutt tilbake ved første anledning 😃🤌

Dato for besøk: mars 2024
Takk, GabiOleaSund

Anmeldt 8. mars 2024

Jwan var en veldig god vert, hjalp oss godt med å velge retter, drinker og vin. Vi kommer tilbake så fort det lar seg gjøre.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Georg Sverdrup N
Anmeldt 8. februar 2024

Lokalet var veldig bra men kanskje litt for stort for denne kalde februarkvelden. Når det gjelder maten så var mye godt men vi synes den dyreste retten vi fikk som var en stor leir-gryte med masse ihjelkokte grønnsaker. Her ble det meste igjen i gryta så denne kunne vi ha spart oss for.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, bj_rno265
Anmeldt 9. desember 2023

Nydelig mat og digge drinker! Veldige gode tacoer, gir en helt annen smak enn den tradisjonelle fredagstacoen. Tror det er veldig god dessert, men venter på den så vi får no se

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Passport08666102191
Anmeldt 2. desember 2023

Det var nydelig mat og drikke. Alt perfekt. Fantastisk service av kelner Max. Veldig oppmerksom og gode anbefalinger for valg av mat.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Margrethe R

Reisende som så på Coyo, så også på

Har du vært i Coyo? Del dine erfaringer!