Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frosne reker”
Anmeldelse av Revierhavnen Kro

Revierhavnen Kro
Vurdert som nr. 565 av 1 601 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Ankom 15.45 og ble møtt av en lang kø. Dette tok vi som et positivt tegn i tillegg gode anmeldelser på Tripadviser.
Bestilte reker og hvitvin.
Skuffelsen var enorm da maten kom og vi ble servert billige, vakuumpakket baguetter og frosne reker!!
Katastrofe-måltid!!!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Thia08
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (41)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 41 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Et fantastisk kro, deilig sjømat rett på brygga. God service og veldig hyggelig personell. En «skjult» perle få meter fra Vippetangen plassert på Hovedøya. Det geniale er hvis man har båt er at man kunn kan komme dit med egen båt..... Idyllisk og eksotisk. Vi håper å komme tilbake snart

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, jonrO8866CF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Kroa ligger og bader i den beste solnedgangen i Oslo. Rett utenfor Akershus festning. Man må ha egen båt, eller være en gruppe på over 10 for å komme inn. God mat og hyggelig betjening.Uhøytidelig og usnobbete stemning. Flott utsikt.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Frøydis I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018

Med arvelige båtgener, har familien, jeg og venner gjennom svært mange år besøkt rustikke- og superkoselige Revierhavnen Kro på Hovedøya, med sin fantastiske mat, miljø- og ikke aller minst hyggelige personell/medlemmer! Et drømmested, gode minner- og et kulinarisk sted for Oslofolk med egen båt, eventuelt ferge! Men, lørdag 15. september skulle vi dessverre oppleve noe som ikke var stedets gode navn- og rykte verdig. Vi var å båttur til Drøbak, Oscarsborgs festning og Sandpollen, men valgte å spise middag stamstedet. Vi satte kursen nordover Oslofjorden, og gledet oss til et bedre måltid. Ankom stedets brygge 15 minutter før de skulle stenge kjøkkenet. Jeg kom tidsnok inn til den korte køen (2-3 stk.), mens min sønn fant et ledig bord ute. Det tok sin tid med de foran meg, så da det endelig var min tur, var klokken 3 min. over kjøkkenets stengetid, og jeg fikk klar beskjed om at nå var det stengt for servering. Jeg argumenterte for at jeg hadde seilt helt fra Drøbak for å spise middag her, samt at jeg hadde stått i kø de siste 10 min.- altså innen tidsfristen. Bryskt ble jeg avvist av en svensk betjening, og ba meg gå ut. Jeg ba da aller nådig om de hadde noen rester vi kunne stagge den nå nagende sulten med. Etter mye om- og men fikk vi to tallerken av kroas fantastiske fiskesuppe, og satte oss ute i det gode været- og flotte utsikt over Oslo havn. Men, den store maritime- og kulinariske gleden var borte etter en slik uvennlig- og direkte uhøflig behandling! Noe forfjamset- og sjokkskadet prøvde vi å nyte måltidet vi aller nådigst hadde blitt tilgodesett av hun fra broderlandet, men det hadde gitt en bitter ettersmak... d:o(

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Jeg og familien drar hit ofte om sommeren. Kjempegod mat (særlig blåskjellene og hamburgeren) og fantastisk beliggenhet. Det eneste som trekker ned er at man bare kommer seg dit med båt... Men om du har mulighet anbefaler jeg det sterkt

Dato for besøk: juni 2018
Takk, gurnord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Revierhavnen Kro, så også på

 

Har du vært i Revierhavnen Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din