“Sur og frekk person - skrek at de var stengt - nektet å gi forklaring”
Anmeldelse av Revierhavnen Kro

Revierhavnen Kro
Kjøkken: Norsk
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 5. september 2022

Ankom Revirhavnen for middag, etter å ha sjekket på nett at de var åpne først. Nesten alle andre spisesteder ved fjorden var stengt pga sent på sesongen og mandag. Sammen med annen familie ankom vi resturanteten flere timer før stengetid. En samling mennesker satt utenfor og nøt sola ved et bord. En av dem kom bort til porten og ropte de var stengt. Vi svarte at vi hadde sjekket nettsider osv på forhånd, vedkommende bare trakk på skuldrene og bare gjentok - vi er stengt. Den andre familien fortalte at de hadde fått beskjed om at nettsidene ikke lot seg oppdatere før om et par dager. Elendig service, elendig informasjon. Ingen beklagelse, og gjengen bare fortsatte og drikke og skråle med hverande.

Dato for besøk: september 2022
1  Takk, christianh25

Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Vi spisste blåskjell og ferske reker. Helt topp!! Først Sol øl og deretter Chardonay👍
Kjempe god service og hyggelig personale!

Takk, Bengt F
Anmeldt 11. juli 2022

Kroa på Hovedøya er en deilig liten ferieoase som byr på kromat i særklasse! Vi fikk servert klassiske nederlandske bitterballen med nydelig kjøttfyll, sildesmørbrød med tykke krydrede sildefileter og perfekt smilende egg, juicy og mettende flæskestegsandwicher, to øl og en nydelig tsjekkisk chardonnay – iscenesatt av Oslos suverent fineste sjøutsikt og solnedgang.

Etter eierskiftet har stedet gått fra å være en respektabel veikro på sjøen, til å bli et sted det virkelig er verdt å merke seg på Oslos restaurantkart, enten du er på jakt etter et fortreffelig måltid, følelsen av å tusle rundt på feriekoloni – eller begge deler!

3  Takk, magnusmontana
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Har vært her mye de siste årene og har alltid vært veldig fornøyd. I går var jeg tilbake sammen med to erfarne kokker. Det er nok lite sannsynlig at vi kommer tilbake med det første. Den nye driveren har ikke funnet det nødvendig å videreføre den gode fiskesuppen de har hatt. I stedet kunne du kjøpe kartofler (5 stk) og kjøttboller, Bitterballen, Gomte eller salami til 110 kroner. Det er jo spesielt at en kokk med enorm erfaring må tilkalle servitøren fordi han trenger tolk til menyen. Vi kjøpte to krabberører, som var god. Bitterballene var ok, men vi lurer fortatt på hva det er. Her må man bestille i kassa, og det var 30 minutters kø da vi skulle kjøpe kaffe. Helt uforståelig, for det var under halvparten av gjestene som har pleid å være der tidligere. Menyen er lite tilpasset den flotte beliggenheten på en øy og vi fant ikke nok glede i dette til at vi vil gjøre noen snarlig retur.

2  Takk, steenersen
Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Aldri opplevd så frekke og lite serviceinnstilte servitører noengang. Maten var ikke spiselig og servitøren tok maten inn til kokkene, så smakte de på maten, og tallerkenen ble deretter returnert til bordet, da de ikke syntes det var noe galt med den. Og dette etter kokkene har spist av tallerkenen. Ellers fikk vi innad i følget mat med opptil 30 minutters mellomrom, slik at ingen av oss fikk spist maten samtidig. Servitøren mente det var vår feil. Hit drar vi ikke igjen.

Dato for besøk: juni 2022
2  Takk, Ankoslo

Reisende som så på Revierhavnen Kro, så også på

Har du vært i Revierhavnen Kro? Del dine erfaringer!