“Ikke merking av sterk mat”
Anmeldelse av Foodie Asian

Foodie Asian
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Vi var tre stk. som bestilte takeaway. Retten var ikke merket som sterk på menyen. Maten var så sterk at ingen av oss klarte å spise mer enn et par biter hver. Bortkastet tid og penger!

Takk, 637renates

Anmeldt 27. november 2018

Suppa var ok, hovedretten var seigt kjøtt med noen bønner i en ultrasterk saus. Den var ikke merket som sterk på menyen. Servitøren sa at kokken dessverre var syk, så de hadde en nødløsning. Desserten var en helt annen enn på menyen, det var et sammensurium av syltetøy og sjokoladepudding. Udelikat og smakte bare søtt.
De var underbemannet og servitøren var fortvilet. Det tok halvannen time å få denne maten som vi heldigvis slapp å betale for.
Vinen var god, men den hadde jo ikke "kokken" laget.

Takk, astridsteen
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Spiste frokost her når vi bodde på hotell Verdandi. Var rett over gaten for hotellet, så lett ankomst. Men ikke feks rullestol vennlig. Når vi sjekket inn på hotellet, så hørtes vi allerede klager på frokosten fra andre gjester. Så vi var spente. Frokosten var i det simpleste laget, og vi forventer nok mer på en hotellfrokost. Men helt ok.
Ingen av betjeningen kunne noe særlig norsk, men litt engelsk.

Takk, klllk
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Alltid greit å spørre servitøren om valg av mat når man selv ikke vet. Hun anbefalte crispy duck sandwich. Det var et godt valg, mye crispy duck på en skive ristet brød lett dynket med en god saus, salat og marinert løk. Det følger søtpotet frittes som også gode og remulade.
Ali i alt et godt måltid i hyggelige lokaler.

Takk, D3186LIthomasf
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Treg og uoppmerksom bevertning, på grensen til småfrekk. Få gjester i lokalet, likevel måtte flere ibselskapet veive med armene for å få oppmerksomheten til kelnerne. Vi drakk hvitvin og porsjoneringen var helt uvilkårlig. To personer fikk store glass med mye vin og andre fikk små glass med bare en klunk. Når vi spurte hvorfor vi hadde ulike glass når vi drakk samme vin så svarte personalet at det fantes så mange typer vinglass til hvitvin og sånn var det bare. Maten var helt ok, men dette stedet er ikke noe jeg anbefaler videre.

Takk, Randi D

Reisende som så på Foodie Asian, så også på

Har du vært i Foodie Asian? Del dine erfaringer!