Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende”
Anmeldelse av Foodie Asian

Foodie Asian
Vurdert som nr. 277 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 9 - USD 72
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 29. september 2020

Bestilte meny via Lets deal. Lite smak på maten som var på menyen. Bestilte to retter utenom som smakte litt bedre. Uerfarne servitører. Sølte på stolen min mens jeg var på toalettet. De la ikke merke til det engang. Jeg gjorde dem oppmerksom på det, men det var jeg som tørket det av og de sa at det gikk bra og trodde at det var jeg som sølte... Helt grei mat.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Keichiw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (115)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 115 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Treg service. Ikke noe spennende med maten, snarere tvert i mot. Helt ok atmosfære og lokalitet. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: september 2020
Takk, runesOsloRunes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2020 via mobile enheter

Ingen stor opplevelse, dessverre. Bestilte smårett-tallerken med diverse dumplings og sticky risboller. Alt virket oppvarmet fra fryst tilstand og deler av dumplingene ga en merkelig ettersmak som minnet om oppvaskvann. Edamamebønnene var kalde (og dvaske). Reddikbitene på tallerkenen ga overhodet ingen mening.

Man får sitte i fred, her er det dårlig med oppfølging underveis i måltidet. Beklager å si det, men her er det STORT forbedringspotensiale. Godt mulig andre retter er bedre - det var bra med gjester i restauranten - dessverre ga dette likevel ingen mersmak for oss, og vi kommer ikke tilbake...

På pluss-siden: rask bordbestilling og rask servering, koselig lokale og god bakgrunnsmusikk.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 169piak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2019 via mobile enheter

Vi bestilte en 4-retters via Lets deal. Da vi kom var det en stor gruppe som var i restauranten (30 stk kanskje). De holdt taler og hadde et generelt høyt støynivå. Dette gjorde hele opplevelsen ganske dårlig. Ikke nok med at dette ødela servicen, men alle gjester ble ufrivillig lyttere til taler i sikkert minst 30 minutter. Alt av service stoppet helt opp, og hele restauranten ble helt stille. Jeg hadde gledet meg til en hyggelig kveld med min kjære, og dette ble dessverre ikke som forventet. Restauranten burde informert om dette, eventuelt lukket lokalet i tidsrommet denne private tilstelningen var der. Maten var ok, men jeg kommer ikke tilbake grunnet dårlig service, og en kveld som ble ødelagt av en gruppe gjester.

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, AnnisTro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2019

Bodde på hotell Verdandi og spiste frokost her. Ikke bare var det dårlig utvalg og stadig tomt for diverse, men hele stedet virket skittent. For å toppe opplevelsen fikk vi overhøre at en av de ansatte bli utskjelt av en annen ansatt/leder midt i restauranten. Overhodet ikke imponert. Kommer ikke til å anbefale Foodie videre, ei heller spise her igjen. Anbefaler gjester fra hotellet å ta frokosten en annen plass.

Dato for besøk: august 2019
Takk, veropopo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Foodie Asian, så også på

 

Har du vært i Foodie Asian? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din