Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat og service”
Anmeldelse av Foodie Asian

Foodie Asian
Vurdert som nr. 255 av 1 556 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 8 - USD 61
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig bra service og mat. Veldig under vurdert i og med at det ikke ligger på verken Aker Brygge eller Tjuvholmen. Anbefaler denne spiseplassen da den er bedre enn de fleste Asian Food resturantenen som ligger bedre plassert!

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, Ulrik F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (125)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 125 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2021

Både god mat og utrolig bra service! Personalet er innstilt på å gi kunden den beste opplevelsen. Vi fikk maten kjempe raskt og den smakte helt nydelig.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, joridselvaag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. april 2021 via mobile enheter

Anmeldelsen er basert på take-away, jeg har ikke vært i den fysiske restauranten (enda).

Maten kom raskt og punktlig, og var svært god! Store porsjoner med god krydring. Eneste unntaket var den stekte risen med kylling, egg etc, som var litt tørr og småkjedelig.
Gong bao-kyllingen var en av de beste jeg har hatt, og fritert won-ton var ren snacks som jeg absolutt skal bestille igjen! :-)

Dato for besøk: april 2021
1  Takk, Slsta1976
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2020

I år spiste vi den tradisjonsrike julemiddagen hos Foodie. Dette er en relativt nyåpnet kinesisk restaurant i Tordenskiolds gate, hvor det allerede finnes flere gode asiatiske restauranter. Skal man man overleve i denne konkurransen, må man levere varene, og det gjorde Foodie. Maten smakte meget godt og var varm(!) da den ble servert. Vi bestilte rikelig med mat, og alle forlot stedet mette og med et smil om munnen. Det eneste som trakk litt ned var at noen retter ble levert feil til oss.

En liten appell. Restaurantbransjen er sårbar under den pågående koronapandemien. Spisestedene er flinke til å overholde smittevernreglene. Derfor oppfordrer jeg alle til å besøke restaurantene også i denne tiden. Det er den eneste måten å sikre at vi også har et godt restauranttilbud når koronapandemien en gang er over

Dato for besøk: november 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Arne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. november 2020

Vi kom inn med ingen forventninger etter å ha lest dårlige anmeldelser på Facebook siden deres. Men historien ble en helt annen.

Hadde en letsdeal kupong med 6 retters. Vil starte med å si at stedet har perfekt ambiense med smakfull innredning, mørke toner og passende bakgrunnsmusikk.

Maten var herlig, og mye mat for pengene- med tanke på at det hele kom på 200 kr per person. 3 forreter på deling, 2 hovedretter og en dessert hver. Vil nevne dumplings og makaronen servert til desserten som bemerkelsesverdig.

Vi fikk hjelp av alle 3 personale som var tilstede og alle var like hyggelige.

Takker dere for en fantastisk aften på en ellers grå og trist novemberdag.

Dato for besøk: november 2020
Takk, kaverisharma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Foodie Asian, så også på

 

Har du vært i Foodie Asian? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.