Var her med noen venner og det var ekstrem god mat og veldig bra service. Skal definitivt komme igjen👍
10–14 av 148 anmeldelser
Ekstremt god mat ! Fantastisk betjening og flotte lokaler alle som jobbet var veldig flinke og hjelpende. Blir helt klart både anbefalinger og flere besøk.
Kjære Maps.
Takk for en så fin anmeldelse, det betyr mye for oss. Hele teamet gjør sitt beste hver dag for å gi den beste servicen. Takk for støtten, det setter vi stor pris på og selvfølgelig du er super velkommen igjen.
Med vennlig hilsen
Ledergruppen
Vi var 3 vennepar som alle har bodd flere år i Kina og lært oss å sette pris på det kinesiske kjøkken. Foodie har fine lokaler, topp service og nydelig mat. Anbefaler å prøve den klassiske kinesiske menyen. Masse godt der. Greie priser også.
Kjære ratata.
Vi er utrolig takknemlige for din anmeldelse. Det betyr mye for oss, da det er akkurat det vi ønsker at våre kunder skal oppleve, en fantastisk tid med venner og familie i restauranten vår. Takk for støtten, det setter vi stor pris på og selvfølgelig dere er supervelkomne igjen.
Med vennlig hilsen
Ledergruppen
Bestilte fried rice og Crispy duck, dette var det kjipeste jeg noen gang har spist. Virker ikke som de har brukt noe krydder eller marinade. Fried rice var plain ris med ukrydret slapp kylling. Crispy duck (som kostet 250kr) var like smakløs med litt saus på siden. «Grønnsakene» besto av agurk, servert med plain ris og «pannekaker» som heller ikke smakte noe. Utrolig skuffende, bortkastet penger, ikke verdt pengene i det hele tatt. Jeg er kjempe fan av asiatiske retter, dette går ikke under den kategorien.
Mye godt å velge i på menyen og veldig god mat. Utmerket service og mye mat til en rimelig pris. Hyggelige lokaler. Kommer gjerne tilbake.