“Topp i Tordenskioldsgate.”

Foodie Asian
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 31. august 2022 via mobile enheter

Alltid godt å bli positivt overrasket. Nydelig crispy duck i dampede pannekaker. God husets rødvin løftet måltidet ytterligere. Lun og god atmosfære og sjelden oppmerksom betjening. Spennende meny som frister til gjensyn.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Odd-Petter W

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Meget god mat og service- noe av det beste vi har smakt! Store porsjoner. Vi fikk en veldig behagelig kelner, og lokalet er nyoppusset og moderne! Anbefales på det sterkeste.

Takk, ingebrigtk2019
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Var her med noen venner og det var ekstrem god mat og veldig bra service. Skal definitivt komme igjen👍

Takk, S5124WBdanielh
Anmeldt 13. april 2022 via mobile enheter

Ekstremt god mat ! Fantastisk betjening og flotte lokaler alle som jobbet var veldig flinke og hjelpende. Blir helt klart både anbefalinger og flere besøk.

Dato for besøk: april 2022
Takk, Maps24296393611
yi yuan, General Manager på Foodie Asian, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. april 2022

Kjære Maps.

Takk for en så fin anmeldelse, det betyr mye for oss. Hele teamet gjør sitt beste hver dag for å gi den beste servicen. Takk for støtten, det setter vi stor pris på og selvfølgelig du er super velkommen igjen.

Med vennlig hilsen

Ledergruppen

Anmeldt 6. februar 2022 via mobile enheter

Vi var 3 vennepar som alle har bodd flere år i Kina og lært oss å sette pris på det kinesiske kjøkken. Foodie har fine lokaler, topp service og nydelig mat. Anbefaler å prøve den klassiske kinesiske menyen. Masse godt der. Greie priser også.

Dato for besøk: februar 2022
1  Takk, ratata

Kjære ratata.

Vi er utrolig takknemlige for din anmeldelse. Det betyr mye for oss, da det er akkurat det vi ønsker at våre kunder skal oppleve, en fantastisk tid med venner og familie i restauranten vår. Takk for støtten, det setter vi stor pris på og selvfølgelig dere er supervelkomne igjen.

Med vennlig hilsen

Ledergruppen

Reisende som så på Foodie Asian, så også på

Har du vært i Foodie Asian? Del dine erfaringer!