Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott konsept, og god mat.”
Anmeldelse av SALT art & music

SALT art & music
Vurdert som nr. 348 av 1 592 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Flott konsept, og god mat. Hyggelig å sitte her til lunsj. Ungene likt pizza, og de hadde veldig god hamburger.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, vegardlitangen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (103)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 103 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hipster-kult sted med trebenker og europaller. Vi fikk anbefalt pizza av servitøren og ville bestille det, men dessverre viste det seg at pizza-stekeren hadde valgt å ta seg fri denne dagen, så de hadde ikke pizza Sjømaten vi endte opp med å bestille var helt ok smaksmessig, men tilberedt, servert og presentert i all enkelthet! Litt svakt utvalg i alkoholfritt øl.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Oddie99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Godt konserttilbud med gode covid-19 tiltak med tilstrekkelig avstand mellom bordene. Servering på bordene og betaling av mat og drikke via app. Stemningsfullt både med Minor Majority og Ingeborg Brattland. Et godt alternativ under sommerens nedstenging.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 150kjellf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Oslo har fått mange fine serveringssteder etterhvert Salt er en av disse. Ligger like ved Havnelageret og danskebåten, havnepromenaden går på utsiden. Dette er et sted hvor det er godt å sette seg ned med en øl, strenge coronaregler her og det er bra

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Jeg er egentlig veldig glad i Salt, så atmosfæren, beliggenheten og den vanligvis gode maten gjør at de karrer til seg en firer fra meg. Men sist gang jeg spiste der fikk jeg en vårrull som var helt frossen på innsiden, og da jeg prøvde å si fra om det til en av servitørene, fikk jeg bare beskjed om at det ikke var hans ansvar. Ok, men hvem sitt ansvar er det da?? De har nettopp fått på plass en ny infrastruktur, og jeg har forståelse for at den vakler litt, men come on?

Det nye, moderne opplegget er sikkert tidsbesparende og passer kanskje midt i blinken for den typiske nordmann som helst ikke ønsker å måtte se noen i øynene for å få mat på bordet, men det er vanskelig å få stilt spørsmål om maten før man bestiller, for det er ingen å spørre. bordvenninnen min spesifiserte at hun ikke ville ha tomat på burgeren sin også fikk hun det likevel.

Knotete opplegg satt til side, vil anbefale alle å stikke en tur innom Salt, jeg likte spesielt godt sommerrullene og østersene. Styr unna de friterte greiene. Så drukna i panering at det er umulig å skjønne hva som er inni. God fish n chips.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, selmafinne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på SALT art & music, så også på

 

Har du vært i SALT art & music? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din