Jeg er egentlig veldig glad i Salt, så atmosfæren, beliggenheten og den vanligvis gode maten gjør at de karrer til seg en firer fra meg. Men sist gang jeg spiste der fikk jeg en vårrull som var helt frossen på innsiden, og da jeg prøvde å si fra om det til en av servitørene, fikk jeg bare beskjed om at det ikke var hans ansvar. Ok, men hvem sitt ansvar er det da?? De har nettopp fått på plass en ny infrastruktur, og jeg har forståelse for at den vakler litt, men come on?
Det nye, moderne opplegget er sikkert tidsbesparende og passer kanskje midt i blinken for den typiske nordmann som helst ikke ønsker å måtte se noen i øynene for å få mat på bordet, men det er vanskelig å få stilt spørsmål om maten før man bestiller, for det er ingen å spørre. bordvenninnen min spesifiserte at hun ikke ville ha tomat på burgeren sin også fikk hun det likevel.
Knotete opplegg satt til side, vil anbefale alle å stikke en tur innom Salt, jeg likte spesielt godt sommerrullene og østersene. Styr unna de friterte greiene. Så drukna i panering at det er umulig å skjønne hva som er inni. God fish n chips.