“Best i Oslo på donuts ”
Anmeldelse av Gioia Gelato & Crêpes

Gioia Gelato & Crêpes
Vurdert som nr. 11 av 24 Dessert i Oslo
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Eneste stedet i Oslo hvor man finner ordentlig gode donuts. Uten tvil de beste jeg har smakt, anbefales! Har også åpnet utsalg på Valkyrien senter på Majorstuen.

1  Takk, 431cathrines

Anmeldt 17. august 2019

Knallgode crêpes, og veldig god is. Fikk til og med smaksprøve på isen før vi bestemte hvilken smak vi ønsket på crêpesen. Blide ansatte, og maten ble raskt servert! :-)

Dato for besøk: august 2019
Takk, Tiril123
Anmeldt 18. juli 2019 via mobile enheter

Den enste isbutikken jeg kommer tilbake og tilbake til! Bra basisutvalg og masse spennende også! Hyggelig betjening og har tatt med is i ta med bokser på biltur og den holder bra på kulden!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 553ingvildh
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Jeg besøkte Gioia sist søndag med min mann og mine to barn etter en lang tur i Frognerparken. Isen var fantastisk! Mens vi satt der kom flere kunder og kjøpte take away-is. En god ide til søndagsdesserten!

2  Takk, IngunnLian
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Et koselig lite sted som selger is med spennende smakskombinasjoner. Prøv f.eks lime med ingefær, salt karamell eller fersken med hyllebærblomst. Noe dyr is. Det er ikke så mange sitteplasser innendørs, men hyggelige sittegrupper utenfor.

Dato for besøk: august 2018
Takk, veronsc

Reisende som så på Gioia Gelato & Crêpes, så også på

Har du vært i Gioia Gelato & Crêpes? Del dine erfaringer!