“Xcellent zervisio con kesio”
Anmeldelse av Bkh Kalbakken

Bkh Kalbakken
Vurdert som nr. 98 av 105 Smått og godt i Oslo
Anmeldt 16. mars 2024

Reiste helt fra Bergen for å oppleve dette. Ble ikke Skuffet! Nydelig kjøtt, hjemmelaget waffel, kul og hyggelig Staff.
J.M. U were right.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, jusist77

Anmeldt 11. februar 2024

Dette stedet har blitt for store og tapt seg . Iskald salat i kebab. Måtte Leite etter kjøttet . Og smaker ikke like godt som før.
Styr unna !!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, frodej180
Anmeldt 19. oktober 2023

Kald kebab som vanlig. De har ikke tid til å steke kjøttet ordentlig.
Rask service og hyggelige ansatte men desverre kald som jeg har opplevd flere ganger.

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, Steinar K
Anmeldt 20. september 2023

Bislett Kebab har ikke den beste kebaben i byen, men den er helt grei om man er sulten og trenger en matbit.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Emma K
Anmeldt 12. juni 2022

Sint og aggressiv mannlig ansatt som spurte om og om igjen hva jeg skulle ha da jeg tydelig presiserte det jeg skulle ha. Jeg og min venn måtte flire av dette etterpå. Maten var lite, overpriset og vassen. Tror kjøttet var dårlig, smakte isåfall bittert. Jeg tok en bit før jeg kastet det. Ikke verdt å bruke hundrelappen på. Penger rett i dass. Kommer ikke hit igjen.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, nullstress

Reisende som så på Bkh Kalbakken, så også på

Har du vært i Bkh Kalbakken? Del dine erfaringer!