Skulle ta taxi fra Rikshospitalet og til hotellet vårt i sentrum. Hadde med min 4 årige datter og hun må sikres med passende bilstol når vi kjører bil. Ikke en taxi kunne tilby noe annet en pute. En sjåfør mente også at hun kunne sitte i babystol! Dette er for dårlig. Det verste er at taxisentralen ikke engang er klar over hvor viktig det er å sikre barn riktig.
Det har vært flere hendelser hos disse nå. I dag fikk jeg nok haha. Jeg er datter til en kvinne som bruker TT-kort så jeg bestiller de fleste reisene hennes.
Det har vært flere ganger hun har vært strandet på flyplassen fordi de enten glemte å sende en bil eller de nekter å ta henne imot pga TT-kort. (Man må si ifra når man bestiller at bruker har TT-kort, og det gjør jeg.) Da må jeg ringe og si ifra om samme greie igjen, hver gang.
Har også hat diskusjoner med sjåfører som har enten sett henne med poser og hjelper ikke med og verken laste de inn eller ut av bilen. Da må hun ringe meg for å hente henne ved bilen og hjelpe til, greit nok. Jeg kan hjelpe min egen mor, men det tar sjåfør 2minutter å hjelpe henne å ta ut posene og det er ikke alltid jeg er hjemme. Mamma bruker krykker daglig på begge ermer pga hofte.
Sjåfører har også fått henne til å gå av etter de har plassert bilen enklere for dem å kjøre tilbake istedenfor å droppe henne av rett ved døra si.
I dag ringte jeg 13.28 og det var nok for meg. En kvinne med sur attitude tok opp tlf. Som sagt hver gang jeg har ringt så har det vært problemer i etterkant. Alt var greit, hun lar meg egentlig aldri snakke ferdig men jeg gir henne info og jeg forteller henne at min mor kommer med min far, så det hadde vært enklere om referanse nr ble sendt til han. Det var ikke noe problem. Men da forteller hun meg at mamma må ringe etter de har henter bagasje. Jeg prøver å forklare at mamma ikke kan norsk og at far kan ringe. Hun fortsetter å snakke i munn på meg og lar meg ikke snakke ferdig. Da fikk jeg nok, og jeg merka det kokte. For hun ber meg ringe for mamma, som om det ikke hadde vært det samme om pappa ringte. Men nei, hun klarer jo ikke å holde munn og hører ikke. Jeg sier greit, men at hun skal la folk snakke ferdig og la på.
Herregud for no' dårlig kundeservice dere har. På alle mulige måter. Frekke sjåfører og frekke folk på tlf.
Jeg har fått nok av Oslo Taxi. De andre er bedre, rett og slett.
Nok en fornøyd tur med Oslo taxi.
Taxiene er alltid komfortable og rene, og sjåførene dyktige, høflige og hyggelige. De er gode på å forstå kunden, så vil du ha det stille, så er det greit, og liker du en prat, så har de alltid vært fine folk å prate med.
Jeg har vært uheldig med andre taxiselskaper i Oslo og endt med dobbelpris, men med Oslo taxi er det aldri tull. De kommer raskt og bruker GPS for å finne kunden, så aldri noe problem ift oppmøte.
Sist gang var en langtur, fra Oslo til Halden, og det kunne blitt et par kjedelige timer, men med oppgående og sosial sjåfør i bil 403 så gikk tiden fort. Bilen var en romselig Mercedes med gode seter. Anbefales!
Kom med siste flytoget til Lysaker stasjon, avtalte med en dame på toget om å dele en taxi, vi er nesten naboer. En ubehagelig, lite sympatisk drosjekusk i A200- har bilde og nummer på drosjen, liten hvit Mercedes A nektet oss å dele drosje. Det var forbudt kunne han fortelle ? Vi bekrefter begge at vi ville dele drosje , men jeg ble kastet ut. Er dette virkelig Oslo taxi verdig, var engstelig på damens vegne, meget ubehagelig kusk . Neste gang blir det Bolt !
Mest positive, service orientert snill og høffelig . Alle burde vert som han. Ble i godt humør på grunn av han. Så bestill han. Sjåførens registrering nummer er :251735.
Håper sjefene vet om hvor dyktig han er! Vil bestille han igjen.
Dyrt og frekt
Tok taxi 1,4km ifra Drøbak. Dette kostet
325kr, som de mente var minstepris. Det ble ikke gitt noen prisopplysninger i bilen
Hei, 496vegardh!
Send gjerne en mail til klagemail@oslotaxi.no med info om turen og kvittering om du fortsatt har det. Våre "Oslo Taxi" sjåfører holder seg for det meste i Oslo og området rundt. Vi har også et synlig taksameter som skal gå ved start av tur.