DaiKai Wellness Retreat
Beste massasjestedet i Oslo

Jeg har vært hos Daikai mange ganger tidligere (både i Arbins gate og i Rostockgate). Jeg er... les mer

Anmeldt 2 uker siden
aroakh
Oslo, Norge
Meget flott sted

En fantastisk total opplevelse fra jeg kom til jeg dro. Nydelig og herlig massasje og følte meg så... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Ann-Sofie W

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 8. november 2023

At terapeutene på Daikai er kompetente er det liten tvil om. I tillegg hviler det en atmosfære av ro over hele stedet. De siste gangene jeg har vært der, har jeg fått Kinesisk Tui Na, det skal jeg garantert ha neste gang også. Håndlaget, teknikken og trykket terapeutene behersker er rett og slett imponerende. For meg har dette vært en utelukkende positiv opplevelse, som både gir velvære og ro. Jeg kommer uten tvil på besøk igjen.

Dato for opplevelse: november 2023
Takk, christianhaaland
Anmeldt 30. oktober 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelig opplevelse . Fin atmosfære , hyggelig og vennlige medarbeidere . En god dag ble enda bedre med en time hos dere.

Dato for opplevelse: oktober 2023
Takk, freddy h
Anmeldt 30. oktober 2023 via mobile enheter

Å reise hit er som å reise bort i egen by, ro, fine omgivelser, fantastisk behandling. En pause, rett og slett :) Har prøvd begge lokasjoner og begge har levert 5 av 5.

Dato for opplevelse: oktober 2023
Takk, Veronica B
Anmeldt 23. september 2023

Behandlingen var helt ok, men jeg ble så kald at jeg lå og ristet gjennom halve behandlingen og jeg ikke ikke tilbud om ekstra tepper eller varme i benken. Det er første gang jeg opplever noe slikt ved massasje. Jeg er vant til at det er varme i benken eller at de tilbyr ekstra tepper. Her var det kun et tynt håndkle som ble vått etterhvert. Det ødela hele opplevelsen for meg og jeg var stivere når jeg gikk enn da jeg kom.

Dato for opplevelse: september 2023
Takk, Ane V
Anmeldt 14. september 2023 via mobile enheter

Veldig bra som alltid på Daikai. Fantastisk behandling og veldig bra service og lokaler- her kan man senke skuldrene og puste. Veldig proffe massører.

Dato for opplevelse: september 2023
Takk, Stefanodilling