Jeg og min søster bestemte oss for å ha vårt årlige lille julebord på Fyr. Selv om vi bestilte 2 uker i forveien og restauranten var halvfull, ble vi først plassert helt i utgangen, men fikk forhandlet oss til et hyggeligere bord. Maten var, som tidligere, utmerket og vinen god, men servicen stilte dessverre i en helt annen klasse. Det var som om servitøren ikke hadde tid til hverken å levere meny eller å forklare den. Den ble kjapt presentert, uten av vi oppfattet hva hun sa, og før vi fikk spurt hadde hun forsvunnet. Da vi endelig forstod innholdet i menyen og "betingelsene" for å spise, bestilte vi menyen liten FYR. Rettene kom like raskt som tallerkenene forsvant fra bordet. Vi ble spurt om vi var ferdige med en rett i det servitøren var i ferd med å rydde av bordet. Vi hadde ikke før tygget den siste biten av kalvefileten som ble servert som hovedrett før vi ble spurt om vi ville ha desserten. Som om vi var deltagere i et maraton, der "ryddepersonalet" fløy forbi og konkurrerte om å bli ferdig med hvert bort på kortest mulig tid. Det føltes som å spise middag i en kantine og jeg tror aldri jeg har spist en 4 retters middag i et slikt tempo. En særdeles lite hyggelig opplevelse, tatt i betraktning at en middag for 2 med en flaske vin kom på 2550 kr.