Hva har skjedd med FYR? Dårlig og klønete service nesten til det komiske, og virker som det hersker en ukultur, dårlig attitude og usikkerhet blant de ansatte hvor enkelte lett blir fornærmet og passiv-aggressive. Servitrisen, som ga et fresht og ålreit førsteinntrykk, ble brydd så fort en av oss spurte om man ikke kunne bytte ut pommes frites'en med et annet tilbehør til en rett, og ville heller ikke sjekke med kjøkkenet. Det var veldig få andre gjester der på dette tidspunktet. Men uansett ikke noe man regner med, så det var ikke noe problem:) Deretter - en forrett som skulle deles av alle ble bare lagt frem på midten av bordet uten å gi oss tallerkener. Fortsatt en bagatell, og vi gjorde ingenting ut av det og tilpasset oss i stedet. Så bestilte noen av oss samme type biff hvor den ene ble servert gjennomstekt og varm og den andre rød og kald, som om den ene hadde stått og ventet i en halvtime før den ble servert. Forskjellen på de to var påfallende. Servitrisen ble nå brydd over at vi bad om å få den ene stekt litt bedre, mens chef'en tydeligvis ble fornærmet og gikk først med på å steke biffen litt til ved andre forespørsel. Deretter glemte servitrisen å ta med noe som vi tidligere hadde bedt om, som vi vennlig minnet henne på uten å kritisere, men i stedet for å være normalt ydmyk sa hun at hun glemte det pga alt styret med biffen:D Interessant reaksjon å skylde på gjestene for egne feil, selv uten å ha fått kritikk for det, men la gå. Senere klarte samme servitrisen å søle mat på ei annen av oss, slik at hun nå må rense frakken sin. Det var fortsatt lite ydmykhet å spore, men nå klarte i det minste servitrisen å beklage seg uten mulighet til å skylde på andre, og ga oss en våtserviett for å tørke av. Da vi skulle betale sa de at det ikke var mulig å betale separat, så da måtte vi betale samlet, men det vet vel de fleste at handler om latskap hos de ansatte, og det var mer enn nok servitører på jobb ift antall gjester. I motsatt fall kunne alt vært litt mer forståelig, dersom stedet hadde båret preg av å mangle nok ansatte. Vi betalte samlet og tipset fortsatt raust, fordi vi i motsetning til FYR er storsinnede (med unntak av denne anmeldelsen:) - men det er ganske sprøtt å ha betalt såpass mye for en såpass dårlig mat- og serviceopplevelse. Delvis inkompetanse kan man alltid akseptere, men når dette er blandet med dårlig attitude så finnes det ingen unnskyldning for å ikke forbedre seg. Dessverre virker ikke dette akkurat som et sted hvor de har kultur for å ta selvkritikk, som trengs om man skal klare å forbedre seg.