Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk gode burgere, også for vegitærianere😊”
Anmeldelse av Kverneriet Solli

Kverneriet Solli
Vurdert som nr. 184 av 1 595 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Var innom Kverneriet for å treffe kompis gjengen. Vi bestilte forskjellige burgere, men jeg bestilte en True Blue burger med herbs og parmesan fries, og aioli dipp.
Fantastisk godt alt sammen. Maten kom raskt på bordet, og servitørene var flinke til å stikke innom bordet for påfyll av øl.
De har en stor meny med forskjellige burger og småretter.

Jeg ble god og mett og om du er vegiterianer eller veganer kan noen av burgerne levers vegansk. Pluss i margen !

Jeg anbefaler restauranten på det varmeste og vil garantert besøket de igjen da jeg er i Oslo Ternigkast 6!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, thomaslH117QK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (156)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4751 av 156 anmeldelser

Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Var innom for å spise lunch. Bestilte en burger. Tok noe lang tid å få burgeren, men tyder vel på at de lager den fra bunn av. Burgeren var veldig god.
Må nok tilbake for å prøve middag der også.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Svennebanan666
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Stakk innom etter teaterforestilling, og fikk hyggelig service! Litt tregt med å få maten, men veldig god mat! Passer perfekt for casual middag med barn.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, smk485
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Hadde store forhåpninger. Det tok nærmere 1 1/2 time å få maten. Og maten var OK. Vi bestilte en halv pinnekjøtt- og ribbeburger. Ribbeburgere var med.. ribbe. Trodde det var ribbe på oksekjøtt.

Forretten var god, servicen var bra, lokalet fint, og ølprisen var stiv. Hoppet over på vann etter første og eneste øl. 79 kr for en 0,4 Carling på 4%.

Tar heller ikke amex, noe som var veldig skuffende, og var dråpen som får meg og min amex-gjeng til å styre unna dette stedet igjen.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Julian C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018

Jeg har vært her ved flere anledninger, og syns både service og mat har vært veldig god - spesielt som vegetarianer var det hyggelig å endelig ha ett litt fancy sted hvor de mat-gladene vennene kunne dra meg med. Men nå har de fjernet favorittburgeren fra menyen, og istedenfor den mexicanske digge chrispy saken de hadde, er det nå en skikkelig fæl (hilsen hater asiatisk mat) asiatisk burger der istedenfor. Veldig nedtur, og kommer nok ikke til å dra hit igjen med mindre menyen forandrer seg.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, netto777
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kverneriet Solli, så også på

 

Har du vært i Kverneriet Solli? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din