Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekte burgere ! ”
Anmeldelse av Kverneriet Solli

Kverneriet Solli
Vurdert som nr. 184 av 1 594 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Perfekte burgere ! Gode fries Aioli og chilimayo. Barnevennlig. Veldig god service. Anbefales av oss !

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 711helget
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (156)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 156 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020

Kverneriet er et hyggelig burgersted. Hamburgeren er saftig og god. Stedet er hyggelig. Det er fint med utrolig mange ølsalg, men hva med flere helt vanlige typer?

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, sveinb708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Valset inn i 19-tiden en fredag. Ble tatt godt i mot og ekspedert fort. Deilig mat. Kommer sikkert tilbake hit :)

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 161niklasj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

Nydelige, spennende smaker. Godt komponerte burgere. Ypperlig service og et topp opplevelse.
Vi kommer tilbake

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Bruckner70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Jeg vil påstå at Kværneriet har byens beste hamburgere. Prøvde en sterk Thai variant nå sist som smakte fantastisk. Litt i sterkeste laget for meg men det finnes også en litt mildere variant. Veldig god service. Smilende ung dame som stadig var bortom bordet og fulgte opp. Vi kommer igjen

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, trond N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kvernerietSolli, Annet på Kverneriet Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2020
Google-oversetting

So happy that you had such a lovely time with us. ❤️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kverneriet Solli, så også på

 

Har du vært i Kverneriet Solli? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din