Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God matopplevelse”
Anmeldelse av Kverneriet Solli

Kverneriet Solli
Vurdert som nr. 184 av 1 595 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020

Anbefales å legge igjen pengene her! Meget god burger, trivelig betjening og innbydende lokale. Vi kommer gjerne tilbake ved neste Oslo-tur.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 381sirih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (156)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 156 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Beste burgerstedet i Oslo. Uten tvil.
Min mann og jeg har regelmessig besøkt Kverneriet i Tønsberg og Oslo restaurantene. Aldri skuffet og alltid like bra! Trøffel fries med parmesan er heeeelt fantastiske!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, MartheMN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Perfekte burgere ! Gode fries Aioli og chilimayo. Barnevennlig. Veldig god service. Anbefales av oss !

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 711helget
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Kverneriet er et hyggelig burgersted. Hamburgeren er saftig og god. Stedet er hyggelig. Det er fint med utrolig mange ølsalg, men hva med flere helt vanlige typer?

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, sveinb708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Valset inn i 19-tiden en fredag. Ble tatt godt i mot og ekspedert fort. Deilig mat. Kommer sikkert tilbake hit :)

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 161niklasj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kverneriet Solli, så også på

 

Har du vært i Kverneriet Solli? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din