Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“LAST TIME VISITING”
Anmeldelse av Kverneriet Solli

Kverneriet Solli
Vurdert som nr. 180 av 1 600 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 30
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. september 2020

Hei,

Jeg var sist hos kverneriet 27. Juli og 29. Juli, hvor jeg var svært misfornøyd begge dagene. Dette var etter mange besøk hos dere, men dere skuffet de siste gangene. Maten var tørr, gammel, jeg skrapet opp munnen min med de skarpe og harde pommes fritsene og jeg begynte å blø. Pommes fritsene skal være crispy, hvor vanskelig kan det være å ikke servere gamle fries Det var rett og slett ikke spiselig. Dårlig service var det også. Jeg valgte å gi dere en sjanse til, så jeg var hos dere for 2 dager siden. Servicen fra de kvinnelige ansattene var veldig bra! Super hyggelige. Maten derimot.... GRUSOM OG RÅ!! FYSJ! Vi ga beskjed om dette og svaret var «ja, beklager dette, kokken har vært på ferie i hellas og er nok bare litt fjern. Vi har fått klage fra 3 andre i dag om rå burger, så nå skal vi gi beskjed.» fysj!!! Så ekkelt! Vi fikk ikke rabatt på burgeren, heller ikke den gratis. Vi fikk kun gratis fries for 45kr. Det hadde ikke så mye å si når burgeren var hoved problemet her. Hvor er det blitt av den flinke kokken som lagde de beste burgerne i byen for noen måneder siden? Hva skjer med dere!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Jasminoslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (157)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 157 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

WHAT! Bestilte en limited edition "Chicken Butter Burger" på Solli i går kveld, og jeg må bare si at den var helt INSANE god og bør settes fast på menyen. For en smaksopplevelse!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, ellenvj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020

Bestilte «the boss«! Beste burgeren jeg har smakt! Smelter i munnen Ellers rimelige priser for fantastiske smaksopplevelser, og utrolig hyggelig personale man blir godt ivaretatt av:-)

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, majah650
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og god service er vel en grei oppsummering. Vi tok faktisk to besøk der på rappen og fikk turens og årets, mulig faktisk de beste burgerne jeg vi har spist!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 664andersj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Var nylig på besøk hos Kverneriet sin avdeling på Solli Plass. Vært tidligere både på deres restaurant på Majorstuen og i Tønsberg.

Restauranten er fin og stor. Romslig og hyggelig uteservering.

Generell god service, men servitørene kan gjerne bli litt mer oppmerksomme når man er tomt for drikke for eksempel.

Når det gjelder maten så gir jeg topp score. Dette er desidert beste burgerstedet du finner i Oslo. Den slår både Døgnvill, Munchies etc.

Favoritten på menyen er "Umami" burgeren, den er verdt å prøve ut.
Må også trekke frem svært godt drikkeutvalg. Stor barmeny med mange spennende cocktails og svær stor ØL meny.

Fortsett å lever god mat og behold Umami på menyen.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, DrH172
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kverneriet Solli, så også på

 

Har du vært i Kverneriet Solli? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din