“Dyrt! Stay away!”

Kverneriet Solli
Anmeldt 11. juni 2023 via mobile enheter

165,- for 12cl cremant !
Aldri mere!
Det bør oppgis at det kun er 12 cl, altså et lite glass! Aldri fått servert så lite og betalt så mye noen gang i mitt lange liv.

Dato for besøk: juni 2023
2  Takk, TorillBerg

Anmeldt 4. juni 2023 via mobile enheter

Kjempegod service, fantastisk mat og gode drinker! Jeg bestilte Umami vegetarburger, og det er helt seriøst en av de beste vegetarburgerne jeg har smakt. Kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: august 2022
Takk, 609marenm
Anmeldt 22. februar 2023 via mobile enheter

Ufattelig dårlig service! Ble tilbudt å vente i baren inntil ledig bord. På et høflig spørsmål om hvor lang tid det ville ta å få bord, klarte servitøren å frese ut av seg «look around you, it will take a couple of hours!!!» Absurd opplevelse, snudde i døra. Kurs i kundeservice eller finne seg en annen jobb er anbefalt..

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Elinalmaas
Anmeldt 22. november 2022 via mobile enheter

Helt forferdelig! Jeg og vennina mi ble matforgiftet av kyllingburgeren fordi den var for dårlig stekt! Vi spiste ikke hele engang og ble eksktremt dårlige. Sendte de mail angående opplevelsen slik at de kan ta det med seg videre slik at ingen opplever det samme som oss, men fikk ikke noe svar engang! Veldig uprofesjonelt og frekt!! Aldri tilbake hit!

Dato for besøk: november 2022
Takk, Dg1797
Anmeldt 12. november 2022 via mobile enheter

Feirer bursdagen til kjæresten og vi ble begge skikkelig matforgiftet, og var dårlig i flere dager. Kommer aldri til å dra hit igjen!

Dato for besøk: november 2022
Takk, Kristina H

Reisende som så på Kverneriet Solli, så også på

Har du vært i Kverneriet Solli? Del dine erfaringer!