Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Mia K
Mosjøen, Norge
Anmeldelse av Smart Hotel
4,0 av 5 boblerAnmeldt 15. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 851
  • Hotels.com
    kr 4 640
  • Agoda.com
    kr 3 389
  • Expedia.com
    kr 4 641
1.1 km fra Smart Hotel
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
kr 2 039
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 146
  • Agoda.com
    kr 1 782
  • Vio.com
    kr 1 834
0.4 km fra Smart Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Our lounge area on the second floor
kr 902
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 949
  • Agoda.com
    kr 705
  • Vio.com
    kr 720
0.6 km fra Smart Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
kr 1 099
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    kr 1 099
  • Expedia.com
    kr 1 099
  • Hotels.com
    kr 1 099
1.0 km fra Smart Hotel
Gratis Wi-Fi
kr 2 072
  • Expedia.com
    kr 2 309
  • Vio.com
    kr 1 815
  • Hotels.com
    kr 2 308
1.3 km fra Smart Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 501
  • Priceline
    kr 1 699
  • travelup.com
    kr 1 379
  • Expedia.com
    kr 1 496
1.1 km fra Smart Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 560
  • Priceline
    kr 1 544
  • Agoda.com
    kr 1 411
  • Expedia.com
    kr 1 700
3.8 km fra Smart Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 987
kr 1 675
  • Priceline
    kr 1 675
  • Radissonhotels.com
    kr 1 675
  • Expedia.com
    kr 1 676
1.2 km fra Smart Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 128
  • Priceline
    kr 1 103
  • Trip.com
    kr 1 277
  • Agoda.com
    kr 1 128
0.9 km fra Smart Hotel
Gratis Wi-Fi
kr 1 086
  • Priceline
    kr 1 120
  • Agoda.com
    kr 822
  • Expedia.com
    kr 990
1.2 km fra Smart Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (100)
Filtrer anmeldelser
100 resultater
Vurdering fra reisende
19
36
32
7
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
19
36
32
7
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 100 anmeldelser
Anmeldt 16. september 2018

Hyggelig og hjelpsom betjening. Rommet var veldig lite, men hadde alt jeg trengte. Sengen var meget god. Jeg har aldri sovet så godt på noen hotell før. Frokosten var inkludert i en allerede svært lav pris og maten smakte utmerket. Beliggenheten var bare noe få minutter unna Nationalteateret stasjon og området rundt hotellet var lite preget av trafikkstøy. Alt i alt var jeg meget fornøyd. Kommer garantert igjen.

Romtips: Veldig små rom, men rene og pene. Bestill større rom hvis str er viktig.
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, sabines961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Det er mye jeg kan si her. Vi som forening hadde bokket en dags konferanse. Vi kommer in:(Ikke noen bord??Prøver ar få til dette. Alle bordene er innlåste bak en dør ingen kommer in?? Etter 30 min ordner det sig. Vi setter igang. PC fungerer ikke og blir mørk etter kort tid og så holder på hele dagen. Vi får en person som prøver at hjelpe oss men får det ikke til. Nei tror at denne lokalen kommer vi ikke tilbake til😡

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, axept
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Reint og pent og lavbudsjettpris grunna at andre hoteller er dyre i Oslo.

Ok og sove på men alt for varmt en god sommernatt i hovedstaden og de rommene som er for par m/ dobbeltseng er altfor små til to stykker om en skal ha med noe mer en tannbørsten.

Sentralt i Oslo bare et steinkast fra slottet og paradegata Carl Johan

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jpgundersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. april 2018 via mobile enheter

Mye valuta for pengene. Ligger sentralt. Betjeningen er hyggelig. Det er betjent i skranken 24 timer. Godt frokost. Stille og rene rom. Man kan leie både sykkel og segwai. Treningslokaler rett over gaten ;)

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, X5299XVolgag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. februar 2018 via mobile enheter

Hadde ikke bestilt dette selv, men her ble jeg positivt overrasket. Rommet er lite, kun 8m2. Badet blir da også lite. Så trenger man kun ei seng, mulighet for litt TV titting så funker dette. Frokosten var spesielt overraskende Masse godt brød, skikkelig eggerøre og det sprøeste bacon. Stort utvalg av yoghurt og frukt og ett bra utvalg av pålegg var dette veldig bra.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Morol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser