Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk fersk sjømat !”
Anmeldelse av Oslo Fisketorg Pipervika

Oslo Fisketorg Pipervika
Vurdert som nr. 235 av 1 556 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og service:)
Vi spiste begge to fish and chips og fisken smakte veldig ferskt og var ikke oljete. Veldig sprø pommes frittes også.
Fisken var virkelig saftig. Beste fish and chips i Oslo?
Når det er fint vær har du også muligheten til å sitte ute og nyte solen ☀️
Hyggelig betjening også, kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: juni 2021
Takk, marianneb242
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (224)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 224 anmeldelser

Anmeldt 2. juni 2020

Betjeningen har ikke noe å gjøre i restaurantbransjen. Uengasjerte, kunnskapsløse og late. Det er tydelig at her handler det om beliggenhet og at folk stikker innom en gang og aldri mer. (ref. turister) jeg tok fish and chips. Ihjelsaltet chis og en forferdelig konsistenst på fisken i midten. Tipper de har kjøpt noe pangasius eller noe og bakt det inn i deg før de stekte det i en frityrolje som burde vært skiftet ut for en uke eller 2 siden. Fisken var vassen og smakløs. Samboeren min fikk en porsjon med helt smakløse blåskjell.

Dyrt var det også! Så styr unna dette forfrdelige stedet og heller dra et par hundre meter lengre ut på brygga til Lofoten hvis du har lyst på god fiskemat.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, tompetterk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. november 2019 via mobile enheter

Det var umulig å finne et enkelt, godt sjømatalternativ på menyen. Fiskesuppen var i beste fall grei. Rekene i soyasaus var salte og nær uspiselige. Sandwichen med avokado og røkelaks (?) smakte i beste fall merkelig. Turistfelle uten autentisk norsk sjømat. Rotete logistikk. Blide, men lite kompetente servitører. Det eneste positive i dette etablissementet er utsikten! Utrolig at noen får en kontrakt med Oslo kommune på dette grunnlag. Styr unna.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, 918ronny
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2019 via mobile enheter

Vi bestilte 2 fish and chips, maten var veldig god. Spurte om ketsjup for pommes frites og fikk beskjed at det kostet 40 ekstra kroner, 40 kroner for en liten skål med ketsjup , SKAM! Du bestiller selv i disken og blir spurt om å legge inn tips når du enda ikke har fått noe servering, tips er noe man fortjener ved god service, man kan ikke gi det på forhånd.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Maria M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2019 via mobile enheter

Enkelt spisested på kaikanten m utsikt til fjord og båter. Dagens fiskeplatte kom etter over en halv times venting. Kald tallerken, kalde poteter, kald saus . Fortvilt servitrise som forsøkte å rette opp fadesen med en ny runde på kjøkkenet. Fisken - laks og kveite - smakte godt når den ble varm. Små stykker til høy pris. Mens sausen stivnet på tallerkenen. Mye folk, men her er et store forbedringsmuligheter!!

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Oslo Fisketorg Pipervika, så også på

 

Har du vært i Oslo Fisketorg Pipervika? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.