Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende første besøk. ”
Anmeldelse av Campo de Fiori

Campo de Fiori
Bestill bord
2
fre. 30.7.
20:00
Vurdert som nr. 11 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 65
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde aldri vært på denne italieneren tidligere, men hadde lest noen anmeldelser datert 2017 som var rosende i sin omtale av stedet.
Vi ble dessverre skuffet.
Risotto med blåskjell til forrett svømte i fett. Sånn skal en risotto ikke være.
Vi spiste entrecôte og pasta med blåskjell til hovedrett. Entrecôten hadde altfor mye sener og tilbehøret var kaldt. Pastaen sies å være «som i Roma»- det var den definitivt ikke. Var selv i Roma for noen måneder siden og denne retten var ikke i nærheten av noe av det du får i Italia. Kort fortalt: kjedelig, med mild smak av tomat. Vi går heller på Trattoria Populare eller Ruffinos neste gang vi får lyst på italiensk. Servicen var litt kald og fjern, litt for «hip» og kul. Og det hadde vært hyggelig om noen møtte oss med et smil. Det gjør de i Roma.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, bollegutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Hi! We really felt very ashamed when we read your review. Campo De Fiori is not the place that you just reviewed, But obviously something was wrong. When I read your review I understood that the kitchen made terrible food and the service was too cold ...Please accept our apologies for your terrible experience. We are much better than this but of course in this occasion we offered our worst side.....if you have time to come by, a complimentary glass prosecco and a better version of risotto is waiting for you..and of course, a warm welcome just like we Italians can do

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (520)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

151155 av 521 anmeldelser

Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Nesten som å sitte på en restaurant i Roma. Det synges på kjøkkenet. Det snakkes italiensk. Og maten!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, arildjoh71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018
Google-oversetting

Roma as never been so close!!! Thank you for your amazing review and your time at Campo..grazie..see you as soon as possible at Campo!!❤️❤️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Pizza Parma. Pizzaen var helt grei. Jeg synes tomatsausen var helt ordinær. Resten helt ordinært. Det mest negative var at pizzaen ikke var varm nok, det gikk derfor svært kort tid før man satt og spiste kald pizza. Den kan umulig ha kommet rett fra ovnen, må ha hatt en pause et sted. Tror ikke jeg kommer tilbake hit.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, jono783
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018
Google-oversetting

Hei Jon
We are so sore for your mediocre experience at Campo!!
Too bad you did not like our cold pizza ..SORRY!!!!!!
Please give us another possibility to change your mind regarding Campo and accept a complimentary pizza for 2!
Call Fabio at 92432222 as soon as possible.
F
GRAZIEEEE

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Utsøkt mat, hyggelig og dedikert personell og koselig atmosfære. Anbefales på det varmeste. Normale priser. 4-5 retters er en god kombinasjon og rikelig med mat.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 551vegardk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you Vegard!!!
Nice that you could stay with us and enjoy our food philosophy!!
We always try to let our guests as comfortable as possible...GRAZIEEEE ❤️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018

Vi nappet på 4-retters smaksmeny; startet med en type Broschetta, fortsatte med pasta -så kveite og til slutt dessert. Broschettaen var innmari god - særlig brødet , men også vrien med litt skinke og mozzarella falt i smak. Pastaen med rikelig parmesan og en lekker saus var kanskje måltidets høydepunkt. Kveiten var også svært god, men hvorfor ikke en liten fargerik grønnsak samtidig? Fisk og 3-4 små poteter blir litt trist synes vi.
En Valpolicella(ca 6oo) fungerte perfekt hele veien
Desserten - sorry- hva det var har jeg glemt, men godt var det. Espresso til slutt er alltid godt synes jeg, men servert i Nespresso-kopper undrer jeg litt; er det Nespressos produkter eller en skikkelig italiensk espresso. Jeg tror det var Nespresso og da blir det feil.
Betjening er tilstede helt til dessert er fortært og så synes de ikke noe særlig... Vi måtte "rope" på dem for å få kaffen...

Totalt sett trivelig, men som sagt: var det en skikkelig espresso? Hva med å følge litt mer med på de ulike gjester og hvor langt i måltidet de har kommet: Lørdagskvelden var for engangs skyld ikke smekkfull..

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, guideOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018
Google-oversetting

Ciao Jørgen and thanks for your time at Campo!!!
So sorry for your Nespresso but we are working on!!
When I read your review and I think about your group it looks like you were very satisfied and very happy but that coffee “ things” have changed the all experience..so sorry.
We hope to see you again and give a better coffee and a better service!!
Ciao e grazie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Campo de Fiori, så også på

 

Har du vært i Campo de Fiori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din