“Kun småpirk”
Anmeldelse av Campo de Fiori

Campo de Fiori
Vurdert som nr. 28 av 2 062 Restauranter i Oslo
Anmeldt 14. november 2018

Første besøk, og kun småting som ikke gjorde det helt topp.. dog ikke langt unna. Koselig atmosfære, men blir veldig liten plass og vanskelig å kunne høre hva de du sitter med sier. Vi bestilte en Gricia og to pizzaer. God pizza, men noe bløt. Griciaen var god på smak, men blir ødelagt av alt for mye pepper. Greit med noe for å sette smak, men ble overdøvet av dette. Hyggelige folk med et smil om munnen. Dog noe av det bedre italienske i byen :)

Takk, tomas3009
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Hi
And thanks for this review.
Sorry for the pizza and the pepper on pasta...next time it will be much better!! PROMISE 🇮🇹😉

Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Bestilte 4 retters meny. Veldig god pasta og dessert. Minste fiskestykket jeg har sett. Servisene uteble, tror vi var usynlig.

Takk, Hilde J
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hi Hilde!!
This is a real shame for both service and food area...pease accept our deepest apologies for this real cheap experience which we are well know to be much better than what you described.
Please take sometime and contact me on my email
fabio@campo.no and I’m more than happy to give a complimentary dinner for two...grazie e ciao
Fabio

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Vi reiser mye i Italia og hadde derfor høye forventninger etter anmeldlsen i D2 (tror jeg). Campo innfridde på alle punkter. God mat, høyrøstet italiensk og kjempestemning. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, 891jensb
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Hi Jens!! Campo is very happy for your amazing review!! Rome and Italy is Not so far away no more. Come and visit us as soon as possible and share with us your Italian experience. See you soon at Campo.

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde aldri vært på denne italieneren tidligere, men hadde lest noen anmeldelser datert 2017 som var rosende i sin omtale av stedet.
Vi ble dessverre skuffet.
Risotto med blåskjell til forrett svømte i fett. Sånn skal en risotto ikke være.
Vi spiste entrecôte og pasta med blåskjell til hovedrett. Entrecôten hadde altfor mye sener og tilbehøret var kaldt. Pastaen sies å være «som i Roma»- det var den definitivt ikke. Var selv i Roma for noen måneder siden og denne retten var ikke i nærheten av noe av det du får i Italia. Kort fortalt: kjedelig, med mild smak av tomat. Vi går heller på Trattoria Populare eller Ruffinos neste gang vi får lyst på italiensk. Servicen var litt kald og fjern, litt for «hip» og kul. Og det hadde vært hyggelig om noen møtte oss med et smil. Det gjør de i Roma.

2  Takk, bollegutt

Hi! We really felt very ashamed when we read your review. Campo De Fiori is not the place that you just reviewed, But obviously something was wrong. When I read your review I understood that the kitchen made terrible food and the service was too cold ...Please accept our apologies for your terrible experience. We are much better than this but of course in this occasion we offered our worst side..😞...if you have time to come by, a complimentary glass prosecco and a better version of risotto is waiting for you..and of course, a warm welcome just like we Italians can do😉🇮🇹

Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Nesten som å sitte på en restaurant i Roma. Det synges på kjøkkenet. Det snakkes italiensk. Og maten!

1  Takk, arildjoh71
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018

Roma as never been so close!!! Thank you for your amazing review and your time at Campo..grazie..see you as soon as possible at Campo!!🇮🇹❤️❤️

Reisende som så på Campo de Fiori, så også på

Har du vært i Campo de Fiori? Del dine erfaringer!