Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alltid en opplevelse”
Anmeldelse av Campo de Fiori

Campo de Fiori
Bestill bord
2
tir. 27.7.
20:00
Vurdert som nr. 11 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 65
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

For en perle av en restaurant!! Maten er ypperlig, det samme gjelder service. Det første som kommer i det man setter seg er deilig brød med trøffel og olivenolje. Menyen er variert og spennende. Spiste verdens beste pizza «Norcina».Den er bare magisk. Oppmerksomme ansatte som gjør sitt ytterste for at kvelden skal bli utmerket med sin kunnskap og effektivitet. Porchettaen er til å dø for, det samme er trøffelrisottoen! Er i Roma nå og har spist carbonara på anbefaling av hovmester Fabio på en ypperlig restaurant som heter Roscoli.Han mente det var verdens beste carbonara , men jeg kan med hånden på hjerte si at Campos’ carbonara er minst like god! God kunnskap ift vin er det der også Vår desiderte favoritt i Oslo på alle mulige måter.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 603angelicap
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2018
Google-oversetting

Love your review and your attitude!!! Viva Campo❤️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (518)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

143147 av 518 anmeldelser

Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat, servering og personlig service. Koselig omgivelser med åpent kjøkken. Her får du alt av italiensk mat. Utmerket sted for familien eller venne gjengen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, victoriaw235
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2018
Google-oversetting

Takk Mrs Chianti ❤️❤️❤️Hope to see you as soo as possible!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2018

Vil du ha dårlig etterligning av italiensk mat, forsøk Villa Paradiso eller Olivia. Vil du derimot ha skikkelig italiensk mat, gå på Campo. Nydelig mat, veldig hyggelig atmosfære, vennlig service. Som en liten ferie til Italia! En gave å ha en slik perle av en restaurant i nabolaget.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Morten N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2018
Google-oversetting

GRAZIE!!!!❤️❤️❤️❤️What a great review..can’t wait to see you again

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Hadde en hyggelig kveld med venner. God mat men likte dårlig at kelneren nesten dyttet deg ut etter 1,5 time når man har bordet i 2 timer. I tillegg svært støyende. Ikke et sted for en rolig prate kveld.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Marianne A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2018
Google-oversetting

Hi and sorry for your bad experience....we are al a little stress in the Christmas period but still we never want our guests out of the restaurant....we love you all❤️❤️
Try us after this stressful time and you will change your opinion on us ...

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018

Første besøk, og kun småting som ikke gjorde det helt topp.. dog ikke langt unna. Koselig atmosfære, men blir veldig liten plass og vanskelig å kunne høre hva de du sitter med sier. Vi bestilte en Gricia og to pizzaer. God pizza, men noe bløt. Griciaen var god på smak, men blir ødelagt av alt for mye pepper. Greit med noe for å sette smak, men ble overdøvet av dette. Hyggelige folk med et smil om munnen. Dog noe av det bedre italienske i byen :)

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, tomas3009
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018
Google-oversetting

Hi
And thanks for this review.
Sorry for the pizza and the pepper on pasta...next time it will be much better!! PROMISE

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Campo de Fiori, så også på

 

Har du vært i Campo de Fiori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din