“Fantastisk nydelig mat i italienske omgivelser”
Anmeldelse av Campo de Fiori

Campo de Fiori
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Spiste en fantastisk nydelig linguini med blåskjell som vi ble anbefalt. Det smakte fortreffelig. Hyggelig personale, bra service og god atmosfære. Anbefales på det varmeste.

Takk, Silje7
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2018

Ciao bella!!
Grazie for your review and your visit at Campo!! We all wish you a merry Christmas 🎁🎄❤️❤️

Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Dette var tidenes opptur - beste pizza vi har smakt! Vi var 5 voksne som valgte hver vår type pizza, alle var fantastisk gode. Hyggelig betjening og god stemning med mulighet for en god prat ved bordet, perfekt for et hyggelig selskap - Tusen takk for opplevelsen!

1  Takk, imhha
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2018

Grazie!!!! Our pizza chef has been already informed for your great review and is still celebrating 🎉🎉🍾🍾🍕🍕...we are happy you found Campo a wonderful place to dine and to enjoy friends...love you all and see you as soon as possible..God Jul!!!

Anmeldt 16. desember 2018

Campo de Fiori er stedet for ekte italienske matopplevelser. Maten er ypperlig, atmosfæren er meget avslappet og behagelig - og servicen er upåklagelig! Stedet anbefales! Takk for enda en fantastisk kveld Fabio Pezzoli!

Takk, online129
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2018

We are so happy!!!!! Thank you for your amazing review...can’t wait to see you soon at Campo for another authentic Roman experience 😉❤️❤️

Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Søndag 9. desember var vi så heldige at vi fikk feire bursdagen til min kjære niese på Campo de Fiori. Bursdagsbarnet med gjester laget hver sin lille smakfulle pizza med hjelp fra Alessio og Tamara, mens sjefen selv laget god stemning for fireåringene med ablegøyer og musikk. Tusen takk til Fabio og alle hans ansatte for et fantastisk opplegg, som anbefales alle som ønsker en bursdagsfeiring med spennende aktiviteter og god mat! (Vi voksne valgte for øvrig nydelig pizza fra menyen.) En spesiell takk til nydelige Emma, som serverte både barn og voksne med varme smil og prinsessekrone. Vi gleder oss til neste besøk!

Takk, Unnina
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Ciao e grazie you choose Campo to celebrate the birthday of such amazing little princess!!
All our staff still talking about her birthday!!
Grazie 🇮🇹😉❤️

Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Familie på fire. Jeg forsøkte NORCINA. Helt magisk smak. Hvit pizza med buffalo mozzarella, pølse fra Norcia, porcini sopp, trøffel krem og bakt tomater. Beste pizzaen jeg har spist.
Resten av familien var superfornøyde med sitt valg. Hyggelig betjening, god italiensk stemning og deilig Peroni i kranene.

Takk, Ronny Å
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Grazie Ronny!!!!
What a wonderful review...we work hard every day to make your palate and experience as great as possible.
See you soon at Campo with your splendid family!!
Ciao🇮🇹🙏🍕

Reisende som så på Campo de Fiori, så også på

Har du vært i Campo de Fiori? Del dine erfaringer!