“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Campo de Fiori

Campo de Fiori
Vurdert som nr. 30 av 2 110 Restauranter i Oslo
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Som å være i Roma, smak og opplevelse fantastisk. Takk Fabio og gjengen, anbefales på det sterkeste, vi kommer tilbake.

Takk, GroT55
Fabio P, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2019

Ciao GRO!!!
Grazie for your visit and this super nice review!!
We all hope to see you at Campo as soon as possible 🇮🇹😉❤️

Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Spiste middag for 5 stykker en lørdagskveld. Maten var god, men ikke noe spesielt. Hyggelig service, men litt stressende, tok seg ikke tid til å høre ferdig.

Takk, andrehaeraas
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Jeg har vært på Campo de Fiori flere ganger, og stemningen når jeg er der er som å være i Roma (som jeg er fra opprinnelig). Oppmerksomme kelnere og topp mat! De lager kjempegode alternativer til meg som må spise glutenfritt-både pastaen og pizzaen er nydelige- i tillegg til kjøttrettene. Antipastiene (forrettene) og dessertene er kronen på verket. I tillegg har de kunnskap innen anbefalinger på deilige viner og forskjellige grappa/digestivi. Jeg går alltid ut mett og lykkelig- dette er min favorittrestaurant i Oslo og anbefales på det varmeste!!!

Takk, Lucia D
Fabio P, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

My dear Valentina!!
Thank you very much for nice review, As you mentioned Roma as never been so close!! Please continue to visit us as much as you can...we love youuuu❤️❤️

Anmeldt 31. desember 2018

Vi hadde bestilt bord til 5 personer klokka 18.00 i anledning bursdagsfeiring og bedt om et hyggelig bord. Ankom til udekket bord midt i kjøkkentrafikken, og en oppfarende servitør som ble sur da vi ba om et bedre bord. Bestilte vin og forrett – med mikroskopiske forekomster av bøffelmozarella ikke verd å nevne i menyen. Til hovedrett ble vi anbefalt husets pasta-spesialiteter. Den kom, minus en som måtte vente – for lenge. Ingen av dem var spesielt smakfulle - og det var ingenting som matchet romerske smaksopplevelser. Da noen bare ville ha én kule ITALIENSK is til dessert ble det et kjempeproblem. Han kunne ikke slå inn 1 kule på kassa… Deretter ble is "slengt" på bordet uten at vi hadde fått noe mer info. Trekker for øvrig den italienske opprinnelsen i tvil. Ikke mye som minte om gelato der. Da vi kom oss ut kl 20.06 var vi temmelig skuffet og etter hvert rimelig forbannet. Kveld ble toppet av at to i følget som hadde spist samme hovedrett, ble liggende med matforgiftning. Og to av oss andre var rimelig uggen i magen resten av kvelden. Thanks for nothing! PS! Dette – altså en sur anmeldelse – har jeg aldri skrevet før, og håper at jeg aldri skal føle trang til det igjen! Men etter en så totalt fiasko, må man bare advare.

Dato for besøk: desember 2018
16  Takk, Magga2You
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Først fikk vi servert godt brød med trøffelolje. Vi bestilte bruschetta til forrett og fikk servert flere ulike bruschetta med god topping. Deretter fulgte pasta som vat en italiensk restaurant verdig.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 252odah
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. desember 2018

Grazie!!!!! So happy you loved food and service...can’t wait to see you soon as possible at Campo❤️❤️

Reisende som så på Campo de Fiori, så også på

Har du vært i Campo de Fiori? Del dine erfaringer!