Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget hyggelig atmosfære. Veldig god mat. Anbefales på det sterkeste”
Anmeldelse av Campo de Fiori

Campo de Fiori
Bestill bord
2
tir. 21.9.
20:00
Vurdert som nr. 18 av 1 592 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 64
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig atmosfære.
Veldig god mat.
Service på høyt nivå.
Ekte Italia midt i Oslo
Fabio maestro

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, dragid2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (540)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4953 av 540 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Middag med "barna" på fantastiske Campo de Fiori.
Fantastisk mat og supre viner i hyggelige omgivelser med Fabio som den perfekte romerske mat-gladiator :-)
Vi valgte en italiensk Rosso di Montalcino til pizza/pasta, og en amerikansk Pinot Noir etter maten, bare for å nyte livet :-)
Vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning :-)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ThomasSimonsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, veldig bra tilpasset lavFodmap. Kan anbefale på det sterkeste. Kommer gjerne tilbake en annen gang.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, ulfh394
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fikk dette stedet anbefalt av en venn. Begynte bra, med godt brød i olivenolje når vi kom, men ellers bare en stor nedtur.

Tok veldig lang tid å få bestilt mat, og enda lengre tid å få mat. Når forretten først kom var det ikke den vi hadde bestilt, men etter 50 min venting var vi egentlig klare for hva som helst... selv 6 halve brødskiver med kjipe tomater (på en Italiensk restaurant !?!) og litt spekeskinke til 350 kroner. 40 minutter senere kom hovedrettene, presentert i menyen som husets spesialiteter (utbenet kyllinglår og ribberull). Grei smak på kjøttet, men tilbehør og ikke minst sausen (buljong) står ikke i still til prisen.

Alt i alt en heller middels matopplevelse ødelagt av treg og dårlig service.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Christian_KP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Det var en del folk tilstede når vi ankom men ingen problemer med å få bord i god avstand til nabobordene. Dyktige servitører som var effektive og opperksomme med mye kunnskap. Veldig god pasta med autentisk smak, som kom raskt på bordet til tross for mange gjester. Drakk en fantastisk Rosévin til en god pris, på anbefaling fra restaurantsjefen. Anbefaler absolutt ett besøk.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, CharlotteM2567
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FPpalocco, Proprietario på Campo de Fiori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2020

Takk ❤️❤️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Campo de Fiori, så også på

 

Har du vært i Campo de Fiori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din