Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Magisk”
Anmeldelse av Campo de Fiori

Campo de Fiori
Bestill bord
2
lør. 31.7.
20:00
Vurdert som nr. 11 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 65
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Tusen takk for en magisk kveld m fantastisk mat, stemning og service. Beste italienske i Oslo❤️Anbefales på d varmeste❤️

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Evis1970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (522)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3337 av 522 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig atmosfære.
Veldig god mat.
Service på høyt nivå.
Ekte Italia midt i Oslo
Fabio maestro

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, dragid2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Middag med "barna" på fantastiske Campo de Fiori.
Fantastisk mat og supre viner i hyggelige omgivelser med Fabio som den perfekte romerske mat-gladiator :-)
Vi valgte en italiensk Rosso di Montalcino til pizza/pasta, og en amerikansk Pinot Noir etter maten, bare for å nyte livet :-)
Vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning :-)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ThomasSimonsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, veldig bra tilpasset lavFodmap. Kan anbefale på det sterkeste. Kommer gjerne tilbake en annen gang.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, ulfh394
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fikk dette stedet anbefalt av en venn. Begynte bra, med godt brød i olivenolje når vi kom, men ellers bare en stor nedtur.

Tok veldig lang tid å få bestilt mat, og enda lengre tid å få mat. Når forretten først kom var det ikke den vi hadde bestilt, men etter 50 min venting var vi egentlig klare for hva som helst... selv 6 halve brødskiver med kjipe tomater (på en Italiensk restaurant !?!) og litt spekeskinke til 350 kroner. 40 minutter senere kom hovedrettene, presentert i menyen som husets spesialiteter (utbenet kyllinglår og ribberull). Grei smak på kjøttet, men tilbehør og ikke minst sausen (buljong) står ikke i still til prisen.

Alt i alt en heller middels matopplevelse ødelagt av treg og dårlig service.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Christian_KP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Campo de Fiori, så også på

 

Har du vært i Campo de Fiori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din