Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat. Sannsynligvis”
Anmeldelse av Campo de Fiori

Campo de Fiori
Bestill bord
2
ons. 22.9.
20:00
Vurdert som nr. 18 av 1 592 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 65
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat. Sannsynligvis den beste italienske pizzaen som er å oppdrive i Oslo. Men musikken som ble spilt over høytaleranlegget ødela hele opplevelsen for oss. Det var stressende italiensk Jass og poppreget musikk som var altfor høy. Dette gjorde det umulig å slappe av og kose seg med maten. Vanskelig å føre en samtale rundt bordet, og nesten umulig å forstå hva servitørene sa. Vi måtte bare komme oss ut derfra så snart vi hadde spist. Håper de velger roligere musikk, med et volum som passer til bakgrunnsmusikk i fremtiden. For maten, og stedet fortjener absolutt en roligere atmosfære.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, th0masjamesh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (539)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4751 av 540 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Tusen takk for en magisk kveld m fantastisk mat, stemning og service. Beste italienske i Oslo❤️Anbefales på d varmeste❤️

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Evis1970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig atmosfære.
Veldig god mat.
Service på høyt nivå.
Ekte Italia midt i Oslo
Fabio maestro

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, dragid2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Middag med "barna" på fantastiske Campo de Fiori.
Fantastisk mat og supre viner i hyggelige omgivelser med Fabio som den perfekte romerske mat-gladiator :-)
Vi valgte en italiensk Rosso di Montalcino til pizza/pasta, og en amerikansk Pinot Noir etter maten, bare for å nyte livet :-)
Vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning :-)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ThomasSimonsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, veldig bra tilpasset lavFodmap. Kan anbefale på det sterkeste. Kommer gjerne tilbake en annen gang.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, ulfh394
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Campo de Fiori, så også på

 

Har du vært i Campo de Fiori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din