Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat - topp atmosfære!”
Anmeldelse av Campo de Fiori

Campo de Fiori
Bestill bord
2
lør. 18.9.
20:00
Vurdert som nr. 18 av 1 594 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 65
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte restauranten fordi det er lov å ta med hunden - og oppdaget et fantastisk sted med nydelig mat og topp atmosfære og sørvis!!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, jsakral
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (536)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4347 av 536 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat. Sannsynligvis den beste italienske pizzaen som er å oppdrive i Oslo. Men musikken som ble spilt over høytaleranlegget ødela hele opplevelsen for oss. Det var stressende italiensk Jass og poppreget musikk som var altfor høy. Dette gjorde det umulig å slappe av og kose seg med maten. Vanskelig å føre en samtale rundt bordet, og nesten umulig å forstå hva servitørene sa. Vi måtte bare komme oss ut derfra så snart vi hadde spist. Håper de velger roligere musikk, med et volum som passer til bakgrunnsmusikk i fremtiden. For maten, og stedet fortjener absolutt en roligere atmosfære.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, th0masjamesh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Tusen takk for en magisk kveld m fantastisk mat, stemning og service. Beste italienske i Oslo❤️Anbefales på d varmeste❤️

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Evis1970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig atmosfære.
Veldig god mat.
Service på høyt nivå.
Ekte Italia midt i Oslo
Fabio maestro

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, dragid2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Middag med "barna" på fantastiske Campo de Fiori.
Fantastisk mat og supre viner i hyggelige omgivelser med Fabio som den perfekte romerske mat-gladiator :-)
Vi valgte en italiensk Rosso di Montalcino til pizza/pasta, og en amerikansk Pinot Noir etter maten, bare for å nyte livet :-)
Vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning :-)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ThomasSimonsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Campo de Fiori, så også på

 

Har du vært i Campo de Fiori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din