1) Vi hadde forhåndbestillt ett bord til 8 stk, men det var bare plass til 7 stk så vi måtte presse og sammen for å få plass.
2) Vi måtte vente 1 time og 25 min før maten kom.
3) Vi klaget på det at vi ikke hadde fått mat til manageren, men responsen vi fikk var at vi måtte slappe av og ikke være så sur.
4) Jeg alene bestillte forrett, så spurte jeg servittrisen om de andre kunne få hovedretten siden vi alle var sultene. Dette skjedde ikke, så når jeg tok tak i manageren hvor han begynte han å si at servitøren hadde skylden siden hun var ny, og at jeg ikke hadde rett til å klage siden jeg allerede hadde fått mat (forretten bestod av én brødskive med noen cherrie tomater).
5) Istedet for å ta ansvaret for å sørge at vi fikk mat, begynte han å si "smil", "hvorfor er du så sur?" og "slapp av" til tross for at hele hendelsen gikk rolig og det eneste vi ba om var maten vi hadde bestillt.
6) Manageren feilet på å være "sjarmerende" når han koste på ansiktet til meg og min kompis til tross for avstandregelen i pandemien og fare for smitte. Restauranten vare også full av folk så 1 meters regelen var ikke praktisert i den restauranten.
7) Maten var helt ok, men veldig lite så vi ble ikke mette.
Totalt sett, en av de verste opplevelsene jeg noen gang har hatt på restaurant. En ting var at vi måtte vente en evighet, men holdningen til han som holdt kontroll på stedet gjorde hele situasjonen bare helt horribel. Opplevelsen var rett og slett en patetisk forsøk på profesjonlaitet. Kommer ikke til å spise der igjen.