Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Førbursdagsmiddag (med voksne barn) - svært fornøyde”
Anmeldelse av Campo de Fiori

Campo de Fiori
Bestill bord
2
lør. 16.10.
20:00
Vurdert som nr. 24 av 1 600 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 64
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. september 2020

Vi gikk hit på anbefaling fra en bekjent. Fruen i huset har en fortid med noen år i Roma, i gangavstand fra Campo di fiori der, og inviterte med sønner og en kjæreste på middag dagen før sin 68-årsdag. Vi satt nær en trekkfull inngang og halvparten av oss hadde en stråleovn i siktet, men dette ble fullstendig underordnet.
Vi gikk alle for en lammecarré, og fikk anbefalt en vin som passet utmerket. Før dette bestilte vi også en forrett på deling, der tomatene kom med en delikat saus av tomatsatt, hvitløk, salt og pepper. Lammecarréen kom også med svært velsmakende saus, og en passe mengde tilbehør.
Servitøren fikk vite om fruens bakgrunn i Roma - det førte til at daglig leder/sommelier (selv fra Roma) tok kontakt og tilbød oss å smake en pasta grigio (tradisjon eldre enn pasta carbonara) - som viste seg å smake rent utrolig godt.
Den gelato-desserten vi fikk servert, var også uvanlig velsmakende - og passet godt sammen med grappa og espresso.
Vi kommer igjen!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, j0negilb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (550)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4044 av 550 anmeldelser

Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Valgte Bruschetta Mix til forrett og deretter Paccheri Der Pecoraro.Begge retter fantastisk god smak.Minus var når alle bordene blei fylt opp så satt vi tett innpå hverandre.Ikkje bra når Covid-19 smitten er stigende i Oslo.Satt i den ytterste fløyen.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Staale-Bor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020

1) Vi hadde forhåndbestillt ett bord til 8 stk, men det var bare plass til 7 stk så vi måtte presse og sammen for å få plass.

2) Vi måtte vente 1 time og 25 min før maten kom.

3) Vi klaget på det at vi ikke hadde fått mat til manageren, men responsen vi fikk var at vi måtte slappe av og ikke være så sur.

4) Jeg alene bestillte forrett, så spurte jeg servittrisen om de andre kunne få hovedretten siden vi alle var sultene. Dette skjedde ikke, så når jeg tok tak i manageren hvor han begynte han å si at servitøren hadde skylden siden hun var ny, og at jeg ikke hadde rett til å klage siden jeg allerede hadde fått mat (forretten bestod av én brødskive med noen cherrie tomater).

5) Istedet for å ta ansvaret for å sørge at vi fikk mat, begynte han å si "smil", "hvorfor er du så sur?" og "slapp av" til tross for at hele hendelsen gikk rolig og det eneste vi ba om var maten vi hadde bestillt.

6) Manageren feilet på å være "sjarmerende" når han koste på ansiktet til meg og min kompis til tross for avstandregelen i pandemien og fare for smitte. Restauranten vare også full av folk så 1 meters regelen var ikke praktisert i den restauranten.

7) Maten var helt ok, men veldig lite så vi ble ikke mette.

Totalt sett, en av de verste opplevelsene jeg noen gang har hatt på restaurant. En ting var at vi måtte vente en evighet, men holdningen til han som holdt kontroll på stedet gjorde hele situasjonen bare helt horribel. Opplevelsen var rett og slett en patetisk forsøk på profesjonlaitet. Kommer ikke til å spise der igjen.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, PasseGjennomfort
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020

Maten hadde altfor mye salt, masse rot i bestillingene og servitørene ble konstant skjelt ut av sjefen rett foran oss som gjorde hele oppholdet bisart. Finnes andre restauranter i Oslo som er mye bedre.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, mortenb439
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk beste italienske resturanten i Oslo, hyggelig omgivelser med fantastiske fabio Pezzoli anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, theresem855
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Campo de Fiori, så også på

 

Har du vært i Campo de Fiori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din