Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best italiansk i Norge”
Anmeldelse av Campo de Fiori

Campo de Fiori
Vurdert som nr. 31 av 1 556 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 56
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. august 2021 via mobile enheter

Veldig god 5 retters meny og veldig god vinanbefaling, barbaresco var top class, service var fantastisk, og kelner hadde stor kapasitet på vin og mat i kombinasjon han smaket samen med oss og fortalt histori bak var vin og grunn at han servert det med den mat, vi ses med firma på julebord.

Dato for besøk: august 2021
Takk, bj_rns175
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (602)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4448 av 605 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Etter en fantastisk opplevelse tidligere, tok jeg med familie som var på besøk. Dessverre skuffet servicen stort, selv om maten var god. Vi var 10 stk og måtte derfor kjøpe selskapsmeny. Kelneren spurte hvor mange som ønsket vin til maten, og han tilbød oss en kjempegod billig magnumflaske. Når denne skulle serveres åpnet han ikke flasken ved bordet, den var allerede åpen og minst ett glass var allerede tatt fra den. Når det skulle betales kom det frem at denne billige vinen, som han også hadde servert til noen andre, kostet 2500kr. Vi følte oss noe lurt. Inntrykket av servitøren i sin helhet var ikke noe særlig, da han for eksempel stappet brukte servietter i buksa da han ryddet av andre bord, og åpenlyst drakk øl foran oss. Selv om maten er nydelig og stemningen god frister det ikke stort til gjentakelse. Det ironiske var også at kelneren selv ba oss rate besøket her på Trip Advisor..

Dato for besøk: august 2021
3  Takk, Travel11203345184
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Kjempe bra mat, og utrolig hyggelig og bra service!! Musikken var også veldig bra. Gleder oss til å komme tilbake!

Dato for besøk: august 2021
Takk, emmafrogner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Nydelig italiensk pizza, nydelig pannacotta og nydelig vin! Hyggelig atmosfære og autentisk italiensk mat. Anbefales!

Dato for besøk: august 2021
Takk, isabellv2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Dette var en svært positiv opplevelse. Vi fikk nydelig mat og nydelige viner av en vennlig og dyktig servitør. Maten hadde det italienske særpreget med deilige ferske råvarer som i seg selv er nok til å lage nydelig velkomponerte smaker uten noe «jåleri». Vi spiste nydelig bruschetta og Caprese til forrett og en mør og saftig Porchetta til hovedrett. Vi kommer gjerne tilbake hit

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Annette E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Campo de Fiori, så også på

 

Har du vært i Campo de Fiori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.